Устаткування ПГХ І курс

Професійна (професійно-технічна) освіта

28 проходжень

30 запитань

11.05.2020

353

4

0

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Зважування – це

Запитання №2 з кількома правильними відповідями Балів: 3%

За характером процесу зважування, прилади і пристрої для вимірювання і дозування маси розділяються на :

Запитання №3 на встановлення відповідності Балів: 7%

Загальна класифікація ваговимірювального устаткування

1

За призначенням

2

За ступенем автоматизації

3

За способом установки

4

За видом показчикового (відлікового) пристрою

А

гирьові,шкальні,шкально-гирьові,циферблатні,циферблатно-гирьові,оптичні,електронно-індикаторні

Б

автоматичне,напівавтоматичне,неавтоматичне

В

настільне(гирьові,циферблатні,електронні,оптичні), пересувне 9платформенні,стаціонарні)

Г

загального призначення, для підприємств торгівлі(товарні,торгові), технологічне,лабораторне,метрологічне,для спеціального вимірювання

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Метрологічні вимоги , що представляються до ваг

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Підіймально-транспортне обладнання -це

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Теплове устаткування призначене

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Теплове устаткування. залежно від виду енергоносіїв буває:

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Скількома способами , тепло поширюється в теплових апаратах

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Теплове устаткування класифікують за такими основними ознаками

Запитання №10 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

У теплових апаратах де обігрів  здійснюється через проміжні теплоносії, використовують

Запитання №11 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Газовими пальниками називають

Запитання №12 на встановлення відповідності Балів: 7%

Вказати насадку інжекційного пальника

1

конфорковий

2

трубчастий

3

кільцевий

4

факельний

А

у вигляді короткої трубки, що закінчується конічним отвором, і може бути виконана з кожухом або без нього

Б

у вигляді кільця, по колу та радіусу якого розташовані отвори для виходу газоповітряної суміші

В

у вигляді трубчастої форми

Г

у вигляді конічної форми з ковпачком для підведення вторинного повітря

Запитання №13 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

За технологічним призначенням газові теплові апарати поділяють 

Запитання №14 із заповненням пропусків у тексті Балів: 3%

ПГСМ-2Ш  – це ________________________________________ , яка складається з корпусу, ________________________________________ 

Запитання №15 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

За способом обігріву котли газові харчоварильні розрізняють

Запитання №16 на встановлення відповідності Балів: 3%

Вказати назву сковориди

1

СГСМ-0,5

2

СНГ-0,3

3

ПСГМ-2

А

сковорода газова секційно-модульна

Б

Сковорода газова з двума конфорками

В

Сковорода з непрямим нагріванням

Запитання №17 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

До відкритих нагрівальних елементів відносяться

Запитання №18 з кількома правильними відповідями Балів: 3%

Вказати, які електричні плити використовують  на підприємствах громадського харчування 

Запитання №19 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Скількома тенами обігрівається жарова шафа в електричній плиті ПЕСМ-4ШБ і як вони розташовані

Запитання №20 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Що є контрольно-регулювальною апаратурою електричного харчоварильного котла

Запитання №21 із заповненням пропусків у тексті Балів: 17%

Принцип дії котлів харчоварильних КХЕ-160-ІМ,КЕ-100М: Вода в ______________  нагрівається __________ , частково перетворюється на _____________ , яка _________ весь простір ___________________  і зіткнувшись зі стінками котла,_____________ , виділяючи при цьому велику _______________ , за рахунок якого проходить _______________________ ,конденсат стікає в ______________ і знову перетворюється на _____ 

Запитання №22 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Вкажіть, яка сковорода обігрівається за допомогою проміжного теплоносія(мінеральне масло)

Запитання №23 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Яка температура смаження у фритюрницях

Запитання №24 із заповненням пропусків у тексті Балів: 7%

Фритюрниця ФЕ-20М має __________  форму ванни ,її дно – форму _________________ , в результаті чого в нижній частині ванни створюється ____________ , в якій жири прогріваються до температури __  С

Запитання №25 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

За принципом дії водонагрівники поділяють

Запитання №26 із заповненням пропусків у тексті Балів: 5%

Водонагрівник електричний ВЕ-210 нагріває  за _  годину____  л води з температурою______ С, а водонагрівник електричний НЕ-1А нагріває воду до температури _____ С.

Запитання №27 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

За способом обігріву кип’ятильники бувають

Запитання №28 на встановлення відповідності Балів: 7%

Класифікація допоміжного устаткування

1

Теплові шафи ,стійки

2

Стаціонарні марміти, термостати

3

Пересувні марміти

4

Опалювальні горни

А

для короткочасного зберігання та реалізації продукції

Б

для короткочасного зберігання готової продукції

В

для реалізації процесів опалювання птиці та субпродуктів

Г

для транспортування, короткочасного зберігання та реалізації готової продукції

Запитання №29 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

Термостат ТЕ-25 призначений

Запитання №30 з кількома правильними відповідями Балів: 3%

Яке устаткування відноситься  для підтримки їжі в гарячому стані та лінії обслуговування відвідувачів

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0