Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
На встановлення відповідності
Установіть відповідність між продуктами та відділами супермаркету, де їх можна знайти
Йогурт
Рибний
Цурок
М'ясний
Печиво
Бакалія
Лаваш
Кондитирський
Оселедець
Хлібний
Шинка
Молочний
№2:
З однією правильною відповіддю
Позначте пару продуктів, які не можна викладати поряд
№3:
З однією правильною відповіддю
Причиною псування продуктів бути пошкоджена упаковка?
№4:
З однією правильною відповіддю
Якщо на продукті є пліснява, то перед вживанням цю плісняву потрібно ретельно прибрати.
№5:
З однією правильною відповіддю
Якщо у продуктів змінюється вигляд, з’являється неприємний запах, це свідчить про утворення в них шкідливих речовин?
№6:
На встановлення відповідності
З'єднайте тип обробки харчових продуктів із прикладами способів консервування
Хімічний
Зброджування
Фізичний
Сушіння
Мікробіологічний
Засолювання
№7:
На встановлення відповідності
Установіть відповідність між способами термообробки харчових продуктів та відповідним температурним режимом
Стерилізація
Уплив високих температур (вище 100 °С)
Ультрапастеризація
Кількаразове нагрівання до 60–65 °С
Пастеризація
Швидке нагрівання до 135–150 °C та миттєве охолодження до 4–5 °C.
№8:
З кількома правильними відповідями
Позначте процеси виготовлення консервованих соків тривалого зберігання
№9:
З кількома правильними відповідями
Які речовини ми використовуємо в побуті як консерванти?
№10:
З однією правильною відповіддю
Зображений знак на етикетках:
Рефлексія від 6 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: