Тест з дисціпліни "Технологія переробки плодів та овочів" за темою Технологія заморожування плодів та овочів. Спеціальність "Харчові технології".
Конструктор тестів
Тест з дисціпліни "Технологія переробки плодів та овочів" за темою Технологія заморожування плодів та овочів. Спеціальність "Харчові технології".
Необхідно вибрати один правильний варіант відповіді.
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Що таке холодоагенти?
№2:
З однією правильною відповіддю
Чому заморожування слід проводити швидко?
№3:
З однією правильною відповіддю
Що таке дефростація заморожених продуктів?
№4:
З однією правильною відповіддю
Як запобігти потемнінню світлозабарвлених плодів після їх дефростації?
№5:
З однією правильною відповіддю
Який з цих способів заморожування вважається найшвидшим?
№6:
З однією правильною відповіддю
В чому полягає перевага і перспективність методу переробки сировини шляхом швидкого заморожування?
№7:
З однією правильною відповіддю
Оптимальна температура швидкого заморожування плодів:
№8:
З однією правильною відповіддю
До якого способу переробки відносяться сушіння і заморожування?
№9:
З однією правильною відповіддю
Заморожування (кріоанабіоз) плодоовочевої сировини при мінус18… мінус 20 °С є оптимальним оскільки:
№10:
З однією правильною відповіддю
У заморожених плодах і овочах протікають певні хімічні зміни:
Дякую за увагу!
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: