Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Навчання на природі: пригоди просто неба
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Технологія заморожування плодів та овочів

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Тест з дисціпліни "Технологія переробки плодів та овочів" за темою Технологія заморожування плодів та овочів. Спеціальність "Харчові технології".

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Необхідно вибрати один правильний варіант відповіді.

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Що таке холодоагенти?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Чому заморожування слід проводити швидко?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Що таке дефростація заморожених продуктів?

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Як запобігти потемнінню світлозабарвлених плодів після їх дефростації?

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Який з цих способів заморожування вважається найшвидшим?

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

В чому полягає перевага і перспективність методу переробки сировини шляхом швидкого заморожування?

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Оптимальна температура швидкого заморожування плодів:

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

До якого способу переробки відносяться сушіння і заморожування?

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Заморожування (кріоанабіоз) плодоовочевої сировини при мінус18… мінус 20 °С є оптимальним оскільки:

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

У заморожених плодах і овочах протікають певні хімічні зміни:

Опис, який учні побачать після проходження тестування

Дякую за увагу!

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Плід. Утворення плодів. Різноманітність плодів.

Плід. Утворення плодів. Різноманітність плодів.

38

Аватар профіля Заліський Костянтин Вікторович
Біологія
7 клас

33 грн

Плід

Плід

114

Аватар профіля Войтенко Наталія Олегівна
Біологія
6 клас

19 грн

Плід

Плід

104

Аватар профіля Мельник Ганна Іванівна
Біологія
6 клас

35 грн

Утворення плодів. Різноманітність плодів

Утворення плодів. Різноманітність плодів

125

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Біологія
7 клас

27 грн

Овочі

Овочі

304

Аватар профіля Новак Софія Борисівна
Технології
10—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

75 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

426

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

329

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

485

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

314

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

255

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі