Сьогодні о 14:00
онлайн-конференція:
«
Психолого-педагогічне супроводження дітей з особливими освітніми потребами: стратегії та технології
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Технологія приготуввння їжи з основами товарознавства (Капусняки)

01.05.2024
0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст тесту:

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 1 (10%)

Який основні продукти використовуються для приготування капусняків?

Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 1 (10%)

Що роблять з капустою при приготуванні капусняку перед закладанням в бульйон?

Запитання №3:

З однією правильною відповіддю

Балів: 1 (10%)

Яку крупу використовують для приготування капусняка?

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 3 учнів

Сподобався:

2 1

Зрозумілий:

2 1

Потрібні роз'яснення:

3 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Товарознавство трикотажних виробів

Товарознавство трикотажних виробів

125

Аватар профіля Островершенко Анна Петрівна
Товарознавство
дорослі

20 грн

Основи проектування та технології обробки

Основи проектування та технології обробки

63

Аватар профіля Бадак Катерина Іванівна
Трудове навчання
9 клас

22 грн

Основи безпеки інформаційних технологій

Основи безпеки інформаційних технологій

36

Аватар профіля Осадча Яна Анатоліївна
Інформатика
11 клас

50 грн

Основи безпеки інформаційних технологій

Основи безпеки інформаційних  технологій

73

Аватар профіля Ущапівський Олег Миколайович
Інформатика
10—11 клас

166 грн

Основи безпеки інформаційних технологій

Основи безпеки інформаційних технологій

153

Аватар профіля Тодоренко Оксана Василівна
Інформатика
10—11 клас

33 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

365

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

202

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

373

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

235

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

154

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі