Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Техніки релаксації для дітей та підлітків: як навчити знімати стрес через рух і звук
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Борщі)

25.04.2024
0 0
I курс, II курс, III курс

13

43

48

0

2
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 13 балів

Що є обов'язковою складовою частиною борщу?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 13 балів

Скільки різновидів традиційного борщу існує у старовинній українській кухні?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 13 балів

Як готували холодник?

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Запитання №13 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 4 учнів

Сподобався:

3 1

Зрозумілий:

3 1

Потрібні роз'яснення:

3 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Технологія приготування їжі (Бутерброди)

Технологія приготування їжі (Бутерброди)

230

Аватар профіля Микитенко Світлана Григорівна
Трудове навчання
5 клас

20 грн

Тест підсумкової атестації з технології приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.

Тест підсумкової атестації з технології приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.

66

Аватар профіля Токарська Оксана Вікторівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
II—III курси та дорослі

49 грн

Теоретичні основи товарознавства

Теоретичні основи товарознавства

62

Аватар профіля Машта Надія Олександрівна
Товарознавство продовольчих товарів
II—IV курси

31 грн

«Технологія приготування коктейлів»

«Технологія приготування коктейлів»

217

Аватар профіля Сіцінська Тетяна Миколаївна
Професійна освіта
I—III курси

83 грн

ПІДСУМКОВА КОНТРОЛЬНА РОБОТА за І семестр 2024-2025 н.р з навчального предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» для навчальної групи НП 23-35/9

ПІДСУМКОВА КОНТРОЛЬНА РОБОТА за І семестр 2024-2025 н.р з навчального предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» для навчальної групи НП 23-35/9

212

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

50 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

430

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

336

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

488

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

318

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

258

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі