Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Інклюзивна компетентність учителя: заповнюємо індивідуальну програму розвитку та індивідуальний навчальний план
»
Взяти участь Всі події

Страви з овочів

Вміст тесту:
Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Страви з овочів це

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

За видом теплової обробки розрізняють страви з овочів

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Як діє теплова обробка на овочі

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Для збереження поживних речовин в овочах, який спосіб теплової обробки найкращий

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Під час варіння овочів їх

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Які овочі бажано варити без додавання солі

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Овочі , які мають зелений колір варять

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Сушені овочі перед варінням 

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Швидкозаморожені овочі перед варінням

Запитання №10 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Які види овочів використовують для припускання

Запитання №11 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Овочі нарізують і припускають

Запитання №12 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Який термін зберігання страв з варених овочів

Рефлексія від 3 учнів

Сподобався

3 0

Зрозумілий

1 2

Потрібні роз'яснення

2 1