Страви з бобових і макаронних виробів

Професійна (професійно-технічна) освіта

28 проходжень

20 запитань

25.05.2020

340

1

0

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Крупи , бобові, макаронні вироби – це

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

До бобових належать

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Яку кількість білків містять бобові
 

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Макаронні вироби – це

Запитання №5 з кількома правильними відповідями Балів: 6%

Макаронні вироби поділяють на такі види

Запитання №6 із заповненням пропусків у тексті Балів: 15%

Бобові перед варінням ___________ ,видаляють домішки,пошкоджені зерна і промивають ____ рази ____________ , потім замочують у ________  воді на ____ годин.
 

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Макаронні вироби перед варінням

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Збільшення в обємі і масі круп, бобових і макаронних виробів під час варіння, називається

Запитання №9 на встановлення відповідності Балів: 9%

Встановити відповідність тривалості варіння бобових

1

сочевиця

2

горох

3

квасоля

А

1,5-2 години

Б

1-1,5 години

В

40-60 хв

Запитання №10 з кількома правильними відповідями Балів: 6%

В якому середовищі бобові погано розварюються

Запитання №11 з вибором правильної відповіді у тексті Балів: 3%

З 1 кг сухих бобових дістають 2,1 кг варених, приварок становить____ (Варіанти:100%, 110%, 150%, 120%) 

Запитання №12 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

З набору сировини , вказати назву страви: квасоля, крупа манна, цукор,сир, морква, маргарин, сухары пшеничны, сметана

Запитання №13 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Скільки способів варіння макаронів

Запитання №14 на встановлення відповідності Балів: 9%

Вказати варіння макаронних виробів

1

Макарони

2

Локшина

3

Вермішель

А

12-15 хв

Б

20-25 хв

В

20-30 хв

Запитання №15 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Який відсоток приварку макаронних виробів після варіння

Запитання №16 на послідовність Балів: 15%

Встановити послідовність приготування страви “Бабка з локшини з сиром”

сир протирають

зєднують з відварними макаронами і перемішують

Локшину варять незливним способом

додають яйця,сіль,цукор

охолоджують до температури 60С

перемішують

масу викладають у підготовлену форму шаром 3-4 см

запікають

поверхню розрівнюють сметаною,жиром

охолоджують і нарізують на порції

Запитання №17 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Для приготування запечених страв з макароних виробі(бабка,запіканка) макарони варять

Запитання №18 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Для чого охолоджують макаронні вироби після варіння до температури 60С, пред тим як ввести в масу яйця

Запитання №19 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Який термін зберігання страв з макаронних виробів?

Запитання №20 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Вказати склад продуктів, які входять до страви “Горохлянка”

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0