Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Важливі питання освітньої діяльності ЗЗСО на завершення І семестру
»
Взяти участь Всі події

Страви та гарніри з варених овочів (кухар 4 розряд)

Професійна освіта

56 проходжень

9 запитань

24.09.2022

42

0

0

Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст тесту:
Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 5%

Залежно від способів теплової обробки гарячі страви з овочів поділяють на:

Запитання №2 із заповненням пропусків у тексті Балів: 15%

Сушені овочі перед варінням __________, заливають ________ водою

та залишають для набухання на ___ год, а потім варять у тій самій воді.

Запитання №3 на послідовність

Запитання №4 на послідовність

Запитання №5 з однією правильною відповіддю

Запитання №6 з однією правильною відповіддю

Запитання №7 з кількома правильними відповідями

Запитання №8 з однією правильною відповіддю

Запитання №9 з однією правильною відповіддю

Рефлексія від 41 учня

Сподобався

37 4

Зрозумілий

38 3

Потрібні роз'яснення

35 6
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.