Конструктор тестів
Опублікував/ла:
10
39
102
0
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Як слід запрошувати гостей?
запрошення видається напередодні свята;
б) запрошення робиться заздалегідь, в залежності від приводу;
в) запрошення видається безпосередньо в день свята
№2:
Виберіть правильний час прийому гостей
а) cніданок: 8-10 / обід: 11-14 / вечеря: 15-23
б) cніданок: 10-12 / обід: 15-19 / вечеря: 19-22
в) cніданок: 9-12 / обід: 13-16 / вечеря: 17-19
№3:
Як повинен вести себе господар, якщо гість підносить подарунок?
а) прийняти за радістю, обов’язково подякувати;
б) одразу розгорнути дарунок та показати усім присутнім його вміст;
в) зробити вигляд що вам байдуже на подарунок;
№4:
Де за столом повинен розміщуватися господар?
) по центру стола;
б) обличчям до вікна;
в) так, щоб він міг у будь який момент встати з-за столу, нікого не потривоживши;
№5:
Чи можна чинити особливу шану комусь з гостей? Та де посадити такого гостя за столом
а) ні;
б)так, за окремим столом;
в)так, обличчям до вхідних дверей;
№6:
Що завжди буде доречним при сервіруванні столу?
а) біла скатертина та серветки;
б) рушник будь-якого кольору;
в) тарілки та склянки;
№7:
Чи має гість рясно їсти під час святкування?
треба насильно змушувати гостей куштувати всі страви;
б) гість вправі їсти стільки, скільки вважає за потрібне;
в) може взагалі не їсти
№8:
Хто задає тон бесіді?
господар
телевізор або радіо
гості
№9:
Про що слугує подача кави або чаю до столу?
а) про те, що настав час для десерту
б) щоб урізноманітнити напої на столі;
в) негласний сигнал про завершення зустрічі;
№10:
Що робити якщо деякі гості надто засиділись?
а) залишити іх на самоті, та піти спати;
б) дочекатися поки будинок покине останній гість;
в) провести з ними серйозну розмову;
Рефлексія від 3 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
В. Рутківський "Гості на метлі"
540
20 грн
"Як Квітень до Березня в гості їздив" (укр. нар. казка)
181
Полемічні прийоми
64
33 грн
П. Глазовий ""Еволюція", "Найважча роль", "Заморські гості", "Похвала"
62
Правила милозвучності
191
40 грн
Історія розвитку та особливості укр.кухні
96
Організація прийому та обслуговування іноземних гостей
75
Особливості страв та напоїв кухонь Європи
61
Особливості та час прийому їжі в різних країнах
41
Особливості укр.кухні та кухонь різних країн