Конструктор тестів
20 грн
Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
На встановлення відповідності
Встановіть відповідність між частками виробництва зернових культур світу у 2014 році
Інші культури
36,7%
Ячмінь
5,1%
Просо, сорго
26,4%
Пшениця
25,9%
Куккурудза на зерно
2,5%
Рис
3,4%
№2:
З кількома правильними відповідями
Оберіть з переліку три основні «хліби людства»:
№3:
З кількома правильними відповідями
Оберіть з переліку країни - найбільші у світі виробники пшениці:
Запитання №4 З кількома правильними відповідями
Запитання №5 З кількома правильними відповідями
Запитання №6 З однією правильною відповіддю
Запитання №7 З однією правильною відповіддю
Запитання №8 З однією правильною відповіддю
Запитання №9 З однією правильною відповіддю
Запитання №10 З однією правильною відповіддю
Запитання №11 З кількома правильними відповідями
Запитання №12 На встановлення відповідності
Рефлексія від 46 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
20 грн
Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
ПРАКТИЧНА РОБОТА З Визначення основних зернових і технічних культур, що їх вирощують у помірному й тропічному кліматичних поясах, та обґрунтування встановлених відмінностей
Практична робота № 3 "Визначення основних зернових і технічних культур, що їх вирощують у помірному, субтропічному і тропічному кліматичних поясах, й обґрунтування встановлених відмінностей"
Практична робота 3 Визначення основних зернових і технічних культур, що їх вирощують у помірному, субтропічному і тропічному кліматичних поясах, та обґрунтування встановлених відмінностей
Практична робота №3. Визначення основних зернових і технічних культур, що їх вирощують у помірному, субтропічному і тропічному кліматичних поясах, та обґрунтування встановлених відмінностей.