Конструктор тестів
Опублікував/ла:
10
0
324
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Призначення пароконвекційної шафи.
для оброблення продуктів у режимі «пара»
для оброблення продуктів у режимі «конвекція»
всі відповіді вірні
№2:
Що таке режим «регенерації»?
Продукти можна відварювати, розігрівати, бланширувати, пастеризувати, тушкувати, розмочувати, готувати для вакуумного упакування
Продукти можна смажити з утворенням шкірочки, випікати, запікати, смажити на грилі, готувати при низьких температурах (до 100° С)
Використовується як для розігрівання страв, так і для розігрівання порціонних страв у тарілках
№3:
Що таке «швидке тушкування»?
Нагрівання здійснюється при температурі 130…135° С
) Використовується як для розігрівання страв, так і для розігрівання порціонних страв у тарілках
№4:
Що таке режим «Автоматика стрижневої температури»
Приготування їжі здійснюється з точним дотриманням температурних режимів, для чого використовується спеціальний щуп з датчиком.
Дозволяє готувати дієтичні страви з максимальним збереженням усіх поживних речовин при температурі 30…90° С
№5:
Теплогенеруючими пристроями що забезпечують нагрівання є:
термометри
тени
щуп
№6:
Використання пароконвектоматів дозволяє забезпечувати, порівняно з традиційними способами теплової обробки, скорочення часу приготування продуктів:
10-15%
30-50%
50-70%
№7:
зниження втрат маси продуктів:
до 70%
до 15%
до 30%
№8:
Завдяки чому не перемішуються запахи під час використання пароконвектомату?
завдяки парі, що осаджує запахи
завдяки отвору в робочій камері
завдяки спеціального щупа
№9:
Пароконвекційні шафи бувають:
) бойлерного типу
) інжекторного типу
) всі відповіді вірні
№10:
Втрати продуктів під час теплового оброблення в пароконвекційних шафах зменшуються
на 15-30%
на 30-50%
на 5-10%
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
"Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього"
269
20 грн
Термінологія волого-теплової обробки
150
Обробка комплекту постільної білизни
427
"Технологія приготування прісного здобного тіста та виробів з нього "
160
"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"
168
Бази даних
406
Хімічний склад продуктів харчування
288
Обробка рукавів в чоловічих сорочках
450
Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки
291
Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1
235