Тест:

Основи енергоефективності. Способи збереження та захисту екології в професійній діяльності та в побуті

придбати тест
Ціна:

20 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Що таке енергоефективність?

2:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Які основні принципи енергоефективності використовуються на кухні?

3:

З кількома правильними відповідями

3 бали

Як можна захистити екологію в професійній діяльності?

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З кількома правильними відповідями

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 17 учнів

Сподобався:

9 8

Зрозумілий:

8 9

Потрібні роз'яснення:

13 4
придбати тест
Ціна:

20 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Основи цивільного захисту. Надзвичайні ситуації.

Основи цивільного захисту. Надзвичайні ситуації.

407

Аватар профіля Сопіжук Майя Тарасівна
Захист України
10 клас

20 грн

Основи підприємницької діяльності. Контрольна робота №1

Основи підприємницької діяльності. Контрольна робота №1

149

Аватар профіля Сопіжук Майя Тарасівна
Технології
11 клас та II курс

20 грн

Основи підприємницької діяльності. Контрольна робота №2

Основи підприємницької діяльності. Контрольна робота №2

65

Аватар профіля Сопіжук Майя Тарасівна
Технології
11 клас та II курс

20 грн

Енергоефективне використання ресурсів у процесі механічної кулінарної обробки фруктів, овочів, грибів, риби, м'яса.

   Енергоефективне використання ресурсів у процесі механічної кулінарної обробки  фруктів, овочів, грибів, риби, м'яса.

89

Аватар профіля Сопіжук Майя Тарасівна
Основи екології та енергозбереження
I курс

20 грн

Основні способи захисту населення в надзвичайних ситуаціях

Основні способи захисту населення в надзвичайних ситуаціях

645

Аватар профіля Сопіжук Майя Тарасівна
Захист України
10 клас

20 грн