Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?
№2:
З однією правильною відповіддю
Які страви випускає соусне відділення?
№3:
З однією правильною відповіддю
В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені:
№4:
З однією правильною відповіддю
Що з перехованого обладнання не використовується в рибному цеху?
№5:
З однією правильною відповіддю
Ресторан – це…..?
№6:
З однією правильною відповіддю
В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів?
№7:
З однією правильною відповіддю
Для поорціонування перших страв для відпуску використовують:
№8:
З однією правильною відповіддю
Які столові прибори відносяться до допоміжних:
№9:
З однією правильною відповіддю
При якій температурі подають холодні напої?
№10:
З однією правильною відповіддю
Меню це:
№11:
З однією правильною відповіддю
Порцеляновий посуд це:
№12:
З однією правильною відповіддю
Столові прибори поділяються на:
№13:
З однією правильною відповіддю
Мельхіоровий посуд це сплав:
№14:
З однією правильною відповіддю
Для подавання гарячих закусок із риби використовують:
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Модульний контроль 2.2 з дисципліни "Економіка, організація та планування виробництва" з теми: " Методи організації виробництва"
Модульний контроль 2.1 з дисципліни "Економіка,організація та планування виробництва" з теми: "Організація виробничого процесу"