Тест:

Організація виробництва та обслуговуання

25.05.2020
1 0
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

Які страви випускає соусне відділення?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені:

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

Що з перехованого обладнання  не використовується в рибному цеху?

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

Ресторан – це…..?

 

 

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

В якому цеху готують страви  з круп та макаронних виробів? 

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

Для поорціонування перших страв для відпуску використовують: 

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

Які столові прибори відносяться до допоміжних: 

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

При  якій  температурі  подають  холодні  напої? 

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

Меню це:   

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

Порцеляновий посуд це:     

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

Столові прибори поділяються на:    

13:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

Мельхіоровий посуд це сплав: 

14:

З однією правильною відповіддю

1 з 14 балів

 Для подавання гарячих закусок із риби використовують:     

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Модульний контроль 2.2 з дисципліни "Економіка, організація та планування виробництва" з теми: " Методи організації виробництва"

Модульний контроль 2.2 з дисципліни "Економіка, організація та планування виробництва" з теми: " Методи організації виробництва"

215

Аватар профіля Санін Вадим Леонідович
Економіка підприємства
II—IV курси

33 грн

Національна економіка. Суспільна та просторова організація виробництва

Національна економіка. Суспільна та просторова організація виробництва

462

Аватар профіля Чорнуха Олександр Михайлович
Географія
9 клас

20 грн

ЧИННИКИ РОЗМІЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА. СУСПІЛЬНА ТА ПРОСТОРОВА ОРГАНІЗАЦІЯ ГОСПОДАРСТВА

ЧИННИКИ РОЗМІЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА. СУСПІЛЬНА ТА ПРОСТОРОВА ОРГАНІЗАЦІЯ  ГОСПОДАРСТВА

664

Аватар профіля Нараївська Ганна Іванівна
Географія
9 клас

40 грн

Модульний контроль 2.1 з дисципліни "Економіка,організація та планування виробництва" з теми: "Організація виробничого процесу"

Модульний контроль 2.1  з дисципліни "Економіка,організація та планування виробництва" з теми: "Організація виробничого процесу"

146

Аватар профіля Санін Вадим Леонідович
Економіка підприємства
II—IV курси

33 грн

Тест «Виробництво. Суспільне виробництво. Фактори виробництва. Продукт виробництва»

Тест «Виробництво. Суспільне виробництво. Фактори виробництва. Продукт виробництва»

358

Аватар профіля Сліпович Наталія Михайлівна
Економіка
10—11 клас

25 грн

Схожі тести

Відгадай професію

Відгадай професію

586

Аватар профіля Клешніна Марія Олегівна
Різне
5—6 років

Дикі тварини

Дикі тварини

231

Аватар профіля Кріль Тетяна Юріівна
Різне
5—6 років

Анкета для учнів 5 класу

Анкета для учнів 5 класу

276

Аватар профіля Білоцька Людмила Андріївна
Різне
5 клас

Анкета для батьків 5 класу

Анкета для батьків 5 класу

170

Аватар профіля Білоцька Людмила Андріївна
Різне
5 клас

Рівність . Безбар’єрність.

Рівність . Безбар’єрність.

902

Аватар профіля Васильева Вікторія Сергіївна
Різне
дорослі