Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Інформаційна гігієна та цифрова безпека як важливі компетентності сучасного педагога
»

Організація і технологія торговельних процесів. Бакалійні товари

Професійна освіта

Для кого: 12 Клас

48  проходження

10  запитань

19.04.2021

51

0

0

Запитання №1 з кількома правильними відповідями Балів: 15%

Слово «бакалія» походить від турецьких слів...

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Що складає основну масу бакалійних товарів?

Запитання №3 з кількома правильними відповідями Балів: 8%

Що НЕ відноситься до бакалійних товарів?

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Вагові товари відбираютьс у присутності споживача...

Запитання №5 з кількома правильними відповідями Балів: 23%

Які з вищеперелічених товарів не підлягають продажу?

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Підготовка товарів до продажу має такий алгоритм:

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Бакалійні товари укладають на зберігання штабелями з ящиків, мішків або коробок, при цьому висота штабеля із ящиків не повинна перевищувати...

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Бакалійні товари укладають на зберігання штабелями з ящиків, мішків або коробок, при цьому висота штабеля із ящиків не повинна перевищувати...

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Крупи зберігаються в мішках...

Запитання №10 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Як зберігаються макароні вироби в магазині?

Рефлексія від 22 учнів

Сподобався

19 3

Зрозумілий

19 3

Потрібні роз'яснення

13 9