Тест:

Обробка м'яса

Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

З якою метою додають хліб у котлетну масу?

2:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Як називають м’ясо свиней, забійною масою тварин від 3 до 6 кг.?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Екстрактивні речовини мяса

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З полем для вводу відповіді

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Запитання №13 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 4 учнів

Сподобався:

4 0

Зрозумілий:

4 0

Потрібні роз'яснення:

3 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Енергоефективне використання ресурсів у процесі механічної кулінарної обробки фруктів, овочів, грибів, риби, м'яса.

   Енергоефективне використання ресурсів у процесі механічної кулінарної обробки  фруктів, овочів, грибів, риби, м'яса.

221

Аватар профіля Сопіжук Майя Тарасівна
Основи екології та енергозбереження
I курс

20 грн

Обробка прорізних кишень

Обробка прорізних кишень

421

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
II курс та дорослі

20 грн

Обробка підкладки та з'єднання її з виробом

Обробка підкладки та з'єднання її з виробом

639

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
II курс та дорослі

20 грн

Обробка шлиці в спідниці без підкладки

Обробка шлиці в спідниці без підкладки

446

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
I курс та дорослі

20 грн

Обробка комплекту постільної білизни

Обробка комплекту постільної білизни

467

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
I курс та дорослі

20 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

434

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

353

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

500

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

328

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

271

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі