Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Формування психологічної готовності працівників закладів освіти до конструктивної поведінки в умовах надзвичайних ситуацій
»
Взяти участь Всі події

Механічна кулінарна обробка овочів та грибів.

Професійна освіта

Для кого: 10 Клас

1 проходження

12 запитань

09.12.2021

45

1

0

Запитання №1 з кількома правильними відповідями Балів: 13%

Харчова цінність овочів полягає в тому, що вони....

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Овочі поділяються на...

Запитання №3 з кількома правильними відповідями Балів: 13%

Оберіть овочі, які належать до плодових:

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

У " Збірнику рецептур" закладено норму відходів картоплі під час первинної обробки:

Запитання №5 з кількома правильними відповідями Балів: 13%

Форми нарізання капусти :

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Квадратний переріз соломки

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Оберіть зображення кольрабі

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Оберіть зображення селери

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Для борщів полтавського та флотського капусту нарізають:

Запитання №10 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Коренеплоди мають найбільший вміст

Запитання №11 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

На які сорти поділяють картоплю за призначенням?

Запитання №12 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

До бульбоплодів належать:

Рефлексія від 1 учня

Сподобався

1 0

Зрозумілий

1 0

Потрібні роз'яснення

1 0