Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Секрети ефективного діалогу: формуємо позитивну самооцінку дитини
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Логістика запасів у ресторанному господарстві

Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст тесту:

1:

На встановлення відповідності

0.5 з 5 балів

Установіть відповідність між визначенням і назвою запасів у ресторанному господарстві

назва
визначення
1

Поточні запаси-

А

призначені для безперервного постачання споживачеві у разі непередбачених обставин

2

Підготовчі запаси-

Б

забезпечують безперервність виробничого процесу між двома постачаннями

3

Гарантійні (резервні) запаси

В

необхідні для додаткової їх підготовки перед використанням у виробництві або підготовки матеріальних ресурсів до постачання споживачам

2:

Із заповненням пропусків у тексті

0.5 з 5 балів

Основними параметрами системи керування запасами є                  ,

норма запасів, обсяг окремої закупівлі та частота здійснення закупівель.

3:

На встановлення відповідності

1 з 5 балів

Установіть відповідність між групами і видом запасів у АВС-аналізі

1

група «А»

А

найдешевші товари

2

група «В»

Б

середні за вартістю товари

3

група «С»

В

найбільш дорогі та елітні товари

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З кількома правильними відповідями

Запитання №6 Вікторина (правда/неправда)

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 9 учнів

Сподобався:

9 0

Зрозумілий:

9 0

Потрібні роз'яснення:

8 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Товарні запаси та МТЗ виробництва

Товарні запаси та МТЗ виробництва

109

Аватар профіля Чернишева Антоніна Вікторівна
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності
11 клас

83 грн

ПРИРОДНЕ ПАЛИВО ТА ЙОГО ЗАПАСИ В УКРАЇНІ.

ПРИРОДНЕ ПАЛИВО ТА ЙОГО ЗАПАСИ В УКРАЇНІ.

86

Аватар профіля Ковач Світлана Андріівна
Я досліджую світ
4 клас

20 грн

Привласнювальне господарство. Відтворювальне господарство

Привласнювальне господарство. Відтворювальне господарство

374

Аватар профіля Лиса Інна Олександрівна
Історія: Україна і світ
6 клас

25 грн

Господарство нашої країни

Господарство нашої країни

65

Аватар профіля Марко Андрій Васильович
Досліджуємо історію і суспільство
5 клас

20 грн

19 грн

Індія. Господарство

Індія. Господарство

222

Аватар профіля Чумак Анастасія Іванівна
Географія
10 клас та I курс

50 грн

Схожі тести

Логістика постачання у ресторанному господарстві

Логістика постачання у ресторанному господарстві

118

Аватар профіля Вовк Тамара Іванівна
Логістика в ресторанному господарстві
IV курс

Моделювання логістичних систем у ресторанному господарстві

Моделювання логістичних систем у ресторанному господарстві

50

Аватар профіля Вовк Тамара Іванівна
Логістика в ресторанному господарстві
IV курс