Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Виховні заходи з теми прав дитини. Практичні кейси
»
Взяти участь Всі події

Культура споживання їжі. Етикет за столом.

Трудове навчання

Для кого: 5 Клас

2 проходження

11 запитань

16.11.2021

58

1

0

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Мистецтво підготовки столу до прийняття їжі – це:

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Символом хатнього достатку і показником культури й порядку в домі є:

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Установлені норми поведінки та правила ввічливості людей у суспільстві в цілому та за столом, зокрема – це:

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Планування свята починають із складання:

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

За призначенням посуд поділяють на:

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Який із наведених видів посуду не належить до посуду індивідуального призначення?:

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

До якого виду посуду відноситься креманка?:

0201dbvg-0147-245x268.png

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Спосіб споживання їжі, під час якого ніж тримають у правій руці, а виделку – в лівій, називається:

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Під час приймання їжі серветка має лежати:

Запитання №10 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Який спосіб складання серветок показано на малюнку?:

0201dbxk-fd0d-270x205.png

Запитання №11 з кількома правильними відповідями Балів: 17%

Вкажіть варіанти, у яких показано дотримання правил поведінки за столом:

Рефлексія від 1 учня

Сподобався

1 0

Зрозумілий

1 0

Потрібні роз'яснення

1 0
Нещодавно скористалися