Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Формування психологічної готовності працівників закладів освіти до конструктивної поведінки в умовах надзвичайних ситуацій
»
Взяти участь Всі події

Крупи, бобові, макаронні вироби

Професійна освіта

Для кого: Дорослі

30 проходжень

12 запитань

07.12.2021

42

0

0

Опис тесту:

Підсумковий тест з теми: "Крупи, бобові, макаронні вироби" з предмету "Технологія приготування їжі" для учнів ПТНЗ з професії "Кухар 3 розряду"

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Якою водою промивають ячну крупу?

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Який відсоток привару має рідка манна каша?

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

В яку рідину засипають підготовлені крупи?

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Який вихід розсипчастої каши з 1 кг крупів?

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Скільки способів варіння рисової каші?

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Банош це......?

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Коли починається процес "старіння каші"?

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Яка кількість рідини потрібна при варінні 1 кг бобових?

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

З 1 кг сухих бобових дістають......

Запитання №10 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Скільки способів варіння макаронних виробів

Запитання №11 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Який спосіб варіння макаронних виробів використовують для страви "Макарони відварені з грибами"?

Запитання №12 на встановлення відповідності Балів: 31%

Встановіть відповідності:

Назва крупи
1

Гречана крупа

2

Вівсяна крупа

3

Пшоно

4

Перлова крупа

5

Ячнева крупа

Зовнішній вигляд
А

0201hqug-993b-259x194.jpg

Б

0201hqsi-19f2-318x159.jpg

В

0201hqtz-2cdd-275x183.jpg

Г

0201hqtf-50e8-266x190.jpg

Д

0201hqt2-76c4-284x177.jpg

Рефлексія від 24 учнів

Сподобався

24 0

Зрозумілий

24 0

Потрібні роз'яснення

22 2