Сьогодні о 16:00
Вебінар:
«
Освіта в умовах воєнного часу: виклики, рішення, реалізація
»
Взяти участь Всі події

Контрольна робота з теми: "Технологія виробництва морозива""

Різне

Для кого: 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас

0 проходжень

10 запитань

25.12.2021

85

0

0

Опис тесту:

Морозиво — це ласощі від яких не відмовиться практично жодна людина у світі попри вік, стать і національність. Його люблять всі і саме тому ми не могли не розповісти вам найцікавіші факти про морозиво.

Історія морозива сягає сивої давнини, на думку істориків перші холодні ласощі винайшли понад п'ять тисяч років тому в Древньому Китаї. Вже тоді імператорська сім'я мала можливість насолоджуватись морозивом, до складу якого входило молоко, лід, сік і фрукти.
Морозиво до якого ми звикли з'явилось відносно недавно. У вафельному ріжку його подають лише з 1896 року, до того морозиво як правило їли з маленьких паперових тарілочок.

Опис, який учні побачать перед початком тестування

Морозиво — це ласощі від яких не відмовиться практично жодна людина у світі попри вік, стать і національність. Його люблять всі і саме тому ми не могл

читати все
Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 10%
  1. До традиційного складу морозива відносять :

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 10%
  1. Рослинні олії, які використовуються для виробництва морозива:

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 10%
  1. Речовини, які сприяють збиванню суміші:

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 10%
  1. Яєчні продукти використовуються :

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 10%
  1. Яєчний порошок можуть використовувати у виробництві морозива:

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 10%
  1. Вказати позначення кислоти лимонної :

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 10%
  1. М’яке фруктово-ягідне морозиво з додаванням молочного жиру і сухого знежиреного молока це :

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 10%
  1. Найбільш жирне і висококалорійне морозиво це:

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 10%
  1. Назвіть правильну відповідь до щільного, твердого відноситься морозиво :

Запитання №10 з однією правильною відповіддю Балів: 10%
  1. Морозиво на паличці глазуроване шоколадом це:

Опис, який учні побачать після проходження тестування

Є три основні види морозива: пломбір, вершкове та молочне. Найбільш жирним морозивом є пломбір, зазвичай при його виготовленні використовують згущене

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0
Створити свій тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту