Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«Реалізація професійної діяльності та розвиток цифрової компетентності педагога через обмін методичними матеріалами в цифрових бібліотеках»

Хімічний склад продуктів харчування

Професійна освіта

проходження

запитань

16.09.2021

45

0

0

Опис:

Виконати завдання згідно до умови

Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Білки - це

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Для приготування страв потрібно використовувати воду

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Мінеральні речовини беруть участь

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Якщо в організм людини надходить недостатня кількість вуглеводів, при фізичних навантаженнях

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0

Вітаємо зі святом працівникі́в осві́ти

та даруємо 100 грн

кешбеку!

Кешбеком можна оплатити 50% вартості будь-яких цифрових товарів та послуг на порталі «Всеосвіта»

Отримати кешбек можна з 1 до 14 жовтня 24 жовтня та використати протягом всього місяця.