Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
М’які навички як основа організації якісного освітнього процесу
»
Взяти участь Всі події

Харчові технології

Професійна освіта

Для кого: Дорослі

8 проходжень

25 запитань

16.05.2022

49

0

0

Вміст тесту:
Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

The manager went into his... to take a business call.

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

The cafe kept dry goods and frozen items in....

Запитання №3 з вибором правильної відповіді у тексті Балів: 2%

A tool or instrument used in the kitchen.__________ (Варіанти:napkin, tablecloth, utensils)

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

A restaurant ... can usually hold four plates

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

The cook filled a pot with water and heated it on the ...

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

A utensil with sharp perforated edges that is used to grate food

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

A small restaurant where table service is usually offered and wine is served

Запитання №8 на послідовність Балів: 16%

Поставте слова в правильному порядку

brought

The

waiter

the

tray

dishes

with

Запитання №9 на встановлення відповідності Балів: 5%

Вставте потрібне слово, з'єднайте

1

The banquet was protected by the... when it rained.

2

The mashed potatoes were kept hot in a ...

А

chafer

Б

tent

Запитання №10 на встановлення відповідності Балів: 5%

Вставте потрібне слово, з'єднайте

1

She plugs the electric ... into the car during delivery.

2

He puts a ... in every pizza box to stop it from collapsing.

А

hotbag

Б

pizza saver

Запитання №11 на встановлення відповідності Балів: 5%

Вставте потрібне слово, з'єднайте

1

She likes going to restaurants with low..

2

He likes going to restaurants with fast...

А

service

Б

lighting

Запитання №12 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

A suggestion to do or try something.

Запитання №13 із заповненням пропусків у тексті Балів: 2%

The man asked for a ... three people.

( столик для)_________

Запитання №14 на встановлення відповідності Балів: 5%

Вставте пропущене слово

1

The restaurant was not as busy as expected because there were several ...

2

One part of a host or hostess'job is to... reservations.

А

cancellations

Б

take

Запитання №15 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

The server charged the customer's..... .

Запитання №16 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

A professional restaurant worker responsible for basic food preparation.

Запитання №17 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

A menu offering food and drinks priced separately.

Запитання №18 на встановлення відповідності Балів: 5%

Встановіть відповідність

1

An emergency supply of items

2

a written order requesting that something be bought

А

safety stock

Б

purchase requisition

Запитання №19 з вибором правильної відповіді у тексті Балів: 2%

The manager and two employees stayed late to check the_________ (Варіанти:inventory, storage, security, access) of food items.

Запитання №20 на встановлення відповідності Балів: 5%

Встановіть відповідність

1

The woman decided to.... the fruit so she squeezed several oranges.

2

The chef needed to.... the potatoes in very hot water.

А

boil

Б

juice

Запитання №21 на встановлення відповідності Балів: 5%

Встановіть відповідність

1

The dessert menu included a fruit tart, which was topped with.....

2

The man liked all .... except for carrots and peas, so he never ordered those.

А

vegetables

Б

berries

Запитання №22 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

I.... a pot of coffee every morning.

Запитання №23 з однією правильною відповіддю Балів: 2%

A menu that lists wine selections available for purchase

Запитання №24 на встановлення відповідності Балів: 9%

Встановіть відповідність

1

raw

2

bland

3

scalding

4

burned

А

overcooked to the point of being charred

Б

not cooked

В

hot enough to burn one's skin

Г

lacking a distinct flavor

Запитання №25 на встановлення відповідності Балів: 7%

Встановіть відповідність

1

foodborne

2

wash

3

handle

А

being caused by food

Б

to manage something with one's hands

В

to cleanse with water and soap

Рефлексія від 10 учнів

Сподобався

7 3

Зрозумілий

7 3

Потрібні роз'яснення

9 1