Адміністративний зріз знань

Організація виробництва та обслуговування

Для кого: Дорослі

41 проходження

24 запитань

18.11.2020

72

2

0

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Вкажіть, які заклади ресторанного господарства поділяють на класи:

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Вкажіть, як заклади ресторанного господарства поділяють залежно від часу функціонування

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

ЗРГ з різноманітним асортиментом продукції власного виробництва та закупних товарів, високим рівнем обслуговування в поєднанні з організацією відпочинку і дозвілля споживачів - це....

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Вкажіть,за такими критеріями класифікують заклади ресторанного господарства?

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

За характером виробництва підприємства громадського харчування поділяють на

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Вкажіть , які заклади ресторанного господарства поділяють на класи?

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Робочим місцем кухаря називається --

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Вкажіть, яким характерним вимогам повинен відповідати фаянсовий посуд 

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Вкажіть, яким характерним вимогам повинен відповідати парцеляновий  посуд 

Запитання №10 на встановлення відповідності Балів: 7%

Встановіть відповідність між назвою приміщення та  їх характеристикою

Назва приміщення
1

Вестибюль

2

Аванзал

3

Бенкетний зал

Характеристика
А

Приміщення для збирання та відпочинку гостей – учасників бенкету

Б

Приміщення для обслуговування святкових заходів,урочистостей, як офіційних, так і неофіційних.

В

Приміщення, в якому починається обслуговування споживачів продукції та послуг

Запитання №11 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

До столової білизни належать...

Запитання №12 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Меню - це ...

Запитання №13 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

При подаванні других страв дотримуються такої послідовності:

Запитання №14 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Вкажіть, які залежно від функцій, виконуваних підприємствами ресторанного господарства, розрізняють види обслуговування

Запитання №15 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Металеві столові прибори, які використовуються в закладах ресторанного господарства, мають певне призначення, їх можна поділити ....

Запитання №16 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

За організацією праці офіціантів метод обслуговування має такі форми

Запитання №17 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

У залі, приміщення якого має форму прямокутника або квадрата, повинен бути один або два проходи шириною ...

Запитання №18 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Технологічний процес виробництва напівфабрикатів в овочевому цеху складається із:

Запитання №19 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Робоче місце для приготування рибних напівфабрикатів укомплектовують розробними дошками з маркуванням...

Запитання №20 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

У якому цеху готують і порціонують солодкі страви?

Запитання №21 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Друге робоче місце у холодному цеху організовують для..

Запитання №22 з полем для вводу відповіді Балів: 7%

0200c2ia-54a8-500x314.png

Вкажіть вид сервірування

Запитання №23 з вибором правильної відповіді у тексті Балів: 7%

Над тарілкою перпендикулярно іншим приладам кладуть ________________ (Варіанти:десертні прилади, ніж і ложку, ніж і виделку),нижня тарілка служить для ____________ (Варіанти:як підставна, як основна, як закусочна),зліва від тарілки розташовуються ______________ (Варіанти:ложки і ножі, виделки, ножі і виделки),відстань від тарілки і приладів до краю столу має бути ______ (Варіанти:2см, 1,5 см, 2,5см)

Запитання №24 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Який посуд використовується для запікання і подавання гарячої закуски з осетрини, судака або інших риб і морепродуктів?

Рефлексія від 16 учнів

Сподобався

14 2

Зрозумілий

11 5

Потрібні роз'яснення

12 4