Тест на закріплення теоритичних та практичних знань учнів 8-го класу з теми: "Вибір харчових продуктів. Традиційні і сучасні системи харчування"
Конструктор тестів
32 грн
Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Тест на закріплення теоритичних та практичних знань учнів 8-го класу з теми: "Вибір харчових продуктів. Традиційні і сучасні системи харчування"
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
Із заповненням пропусків у тексті
Допоможіть відновити вислів давньогрецького філософа Сократа, заповнивши пропуски в тексті:
"Ми не для того, щоб , а для того, щоб "
їсти, їмо, живемо, жити
№2:
З полем для вводу відповіді
Розгадайте ребус.
Підтримка життя і здоров'я живого організму за допомогою їжі
№3:
З однією правильною відповіддю
Основна складова оздоровчих систем — це
Запитання №4 З однією правильною відповіддю
Запитання №5 З кількома правильними відповідями
Запитання №6 З однією правильною відповіддю
Запитання №7 Із заповненням пропусків у тексті
Запитання №8 З однією правильною відповіддю
Запитання №9 З кількома правильними відповідями
Запитання №10 З кількома правильними відповідями
Запитання №11 З кількома правильними відповідями
Запитання №12 На встановлення відповідності
Запитання №13 З кількома правильними відповідями
Запитання №14 З однією правильною відповіддю
Запитання №15 З кількома правильними відповідями
Рефлексія від 123 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
32 грн
Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Безпека харчування. Вибір харчових продуктів. Традиційні і сучасні системи харчування. Профілактика захворювань незбалансованого харчування. Харчові добавки.
6 клас.НУШ. Громадське харчування. Вулична їжа. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня
8 клас. Симптоми харчового отруєння. Отруйні рослини і гриби. Профілактика харчових отруєнь. Перша допомога при харчових отруєннях та кишкових інфекціях