Урок-узагальнення "Парадоксальний тест: Числівник"

Опис документу:
Тест "Числівник" розроблений як один із варіантів узальнення і дає можливість перевірити знання учнів 6 класу з теми "Морфологія. Числівник. Узагальнення вивченого". Для перевірки потрібно вибрати один правильний варіант з трьох.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися

ТЕСТ

ЧИСЛІВНИК

1. Вибрати правильний варіант відповіді на питання: « Котра година?»

А) сім годин двадцять хвилин;

Б) сьома година двадцять хвилин;

В) двадцять хвилин восьмого.

2. Вибрати правильний варіант відповіді на питання: « Котра година?»

А) без п’ятнадцяти сьома;

Б) за п’ятнадцять сьома;

В) за чверть сім.

3. Вибрати правильний варіант відповіді.

А) я встав у сім годин ранку;

Б) я встав о сьомій ранку;

В) я прокинувся в сім.

4. Вибрати правильний варіант відповіді.

А) Три товариша зустрілися після канікул;

Б) Три товариши зустрілися після канікул;

В) Три товариші зустрілися після канікул.

5. Вибрати правильний варіант відповіді

А) Вона прийшла в половині третього;

Б) Вона прийшла в пів третього;

В) Вона прийшла о пів на третю.

6. Вибрати правильний варіант відповіді.

А) Апельсини заважили два з половиною кілограма;

Б) Апельсини заважили два з половиною кілограми;

В) Апельсини заважили два з половиною кілограмів.

7. Вибрати правильний варіант відповіді.

А) Спортсмен пробіг дві десяті кілометра;

Б) Спортсмен пробіг дві десятих кілометрів;

В) Спортсмен пробіг два десяті кілометри.

8. Вибрати правильний варіант відповіді.

А) Скільки зараз годин?

Б) Яка година?

В) Котра година?

9. Вибрати правильний варіант відповіді.

А) Сьогодні чергуватиме хтось другий;

Б) Сьогодні чергуватиме хтось інший;

В) Сьогодні дежуритиме хтось інший.

10. Вибрати правильний варіант відповіді.

А) Батьки пішли, а діти залишилися самі;

Б) Батьки пішли, а діти залишилися одні;

В) Батьки пішли, а діти залишилися самими.

11. Вибрати правильний варіант відповіді.

А) Концерт тривав два часа;

Б) Концерт тривав біля двох годин;

В) Концерт тривав дві години.

12. Вибрати правильний варіант відповіді.

А) Купити шість кілограм яблук;

Б) Купити шість кілограмів яблук;

В) Купити шість кілограма яблук;

Ключ:

1 – Б

2 – Б

3 – Б

4 – В

5 – В

6 – Б

7 – А

8 – В

9 – Б

10 – А

11 – В

12 – Б

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Всеосвіта є суб’єктом підвищення кваліфікації.

Всі сертифікати за наші курси та вебінари можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації.

Співпраця із закладами освіти.

Дізнатись більше про сертифікати.

Приклад завдання з олімпіади Українська мова. Спробуйте!
До ЗНО з УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ залишилося:
0
4
міс.
0
6
дн.
0
4
год.
Готуйся до ЗНО разом із «Всеосвітою»!