Урок-презентація. 10 клас. Ферменти.

Біологія

Для кого: 9 Клас, 10 Клас

24.10.2018

745

43

1

Опис документу:
Чому при пережовуванні продуктів, які містять крохмаль (картопля, рис), в роті з'являється солодкуватий присмак. Чому при переїданні ми використовуємо препарати, такі як «Фестал» «Мезим», «Панзинорм», «Панкреатин». На чому базуються процеси виготовлення сиру, хлібопечення, пивоварство, і цілий ряд інших технологічних процесів? Можливо зміст цієї розробки допоможе вам знайти відповідь.
Перегляд
матеріалу
Файл не розпізнано

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.