Урок математики 3 клас "Повторення письмового додавання та віднімання"

Математика

Для кого: 3 Клас

09.04.2021

219

13

0

Опис документу:
Урок математики в 3 класі за підручником М.Козак, О.Корчевської на тему "Повторення письмового додавання та віднімання". Кругові вирази. Розв'язування рівнянь. Складені задачі на різні дії. Задача з логічним навантаженням гометричного змістую
Перегляд
матеріалу
Отримати код
Опис презентації окремими слайдами:
Математика – 3 клас (дистанційне навчання) Тема уроку: Письмове додавання і віднімання (повторення) (за підручником М.Козак, О.Корчевська 2 частина...
Слайд № 1

Математика – 3 клас (дистанційне навчання) Тема уроку: Письмове додавання і віднімання (повторення) (за підручником М.Козак, О.Корчевська 2 частина) Підготувала вчитель початкових класів НВК «Надія» Зимовець С.А. м.Одеса

9 квітня Класна робота Хвилинка каліграфії: 564 432 297 781 165 Усний рахунок «Впорядкуй коло»
Слайд № 2

9 квітня Класна робота Хвилинка каліграфії: 564 432 297 781 165 Усний рахунок «Впорядкуй коло»

Вирази 437 + + – - - + 5 6 8 7 1 4 3 1 4 3 5 1 7 6 6 0 4 0 8 3 5 2 5 6 6 6 0 2 5 2 4 0 8
Слайд № 3

Вирази 437 + + – - - + 5 6 8 7 1 4 3 1 4 3 5 1 7 6 6 0 4 0 8 3 5 2 5 6 6 6 0 2 5 2 4 0 8

Рівняння 438 – _ - Х – 425 = 345 Х = 345+425 Х = 770 770- 425 =345 345=345 907 – х = 264 Х = 907-264 Х = 643 907-643 =264 264=264 _ + 9 0 7 6 4 3 2...
Слайд № 4

Рівняння 438 – _ - Х – 425 = 345 Х = 345+425 Х = 770 770- 425 =345 345=345 907 – х = 264 Х = 907-264 Х = 643 907-643 =264 264=264 _ + 9 0 7 6 4 3 2 6 4 9 0 7 2 6 4 6 4 3 3 4 5 4 2 5 7 7 0 7 7 0 4 2 5 3 4 5

Задача 440 Похмуро – 157 дн. Сонячно - ?, на 14 дн. менше Дощ - ?, у 6 р. менше, ніж Сніг - решта Розв’язання 1) 157-14=143(дн.)-сонячні 2) 157+143...
Слайд № 5

Задача 440 Похмуро – 157 дн. Сонячно - ?, на 14 дн. менше Дощ - ?, у 6 р. менше, ніж Сніг - решта Розв’язання 1) 157-14=143(дн.)-сонячні 2) 157+143=300(дн.) – похмурі і сонячні 3) 300:6= 50 (дн) - дощові 4) 157-50 = 107 (дн.) Відповідь: на 107 днів менше дощових на ? дн. + 1 5 7 1 4 3 3 0 0

Задача 442 Довжина – 6 м Ширина – 3 м Знайти: Р-? Розв’язання Р = (a+b) • 2 P = (6 + 3) • 2 = 18 м Відповідь: 18 рослин посадили по городу 6 м 3 м
Слайд № 6

Задача 442 Довжина – 6 м Ширина – 3 м Знайти: Р-? Розв’язання Р = (a+b) • 2 P = (6 + 3) • 2 = 18 м Відповідь: 18 рослин посадили по городу 6 м 3 м

Задача 444 Гравців в 1 команді Кількість команд Всього гравців Футболісти ? 3 к. 54 гр. Баскетболісти ?, на 6 гр. менше 4 к. ? гр.
Слайд № 7

Задача 444 Гравців в 1 команді Кількість команд Всього гравців Футболісти ? 3 к. 54 гр. Баскетболісти ?, на 6 гр. менше 4 к. ? гр.

Домашнє завдання: С.64, № 441, 443, 444 Зошит с.45
Слайд № 8

Домашнє завдання: С.64, № 441, 443, 444 Зошит с.45

Урок закінчено! Дякую за увагу!
Слайд № 9

Урок закінчено! Дякую за увагу!

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.