Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Сучасні підходи до соціалізації дошкільника
»
Взяти участь Всі події

Урок математики 3 клас "Письмове додавання у випадку, коли у сумі утворюється один нуль"

Математика

Для кого: 3 Клас

09.04.2021

195

9

0

Опис документу:
Урок математики в 3 класі за підручником. М.Козак, О.Корчевська на тему "Письмове додавання у випадку, коли в сумі утворюється один нуль. Розв’язування рівнянь із виконанням письмових обчислень. Складання обернених задач. Задача геометричного змісту.
Перегляд
матеріалу
Отримати код
Опис презентації окремими слайдами:
Математика – 3 клас (дистанційне навчання) Тема уроку: Письмове додавання у випадку, коли в сумі утворюється один нуль (за підручником М.Козак, О.К...
Слайд № 1

Математика – 3 клас (дистанційне навчання) Тема уроку: Письмове додавання у випадку, коли в сумі утворюється один нуль (за підручником М.Козак, О.Корчевська 2 частина) Підготувала вчитель початкових класів НВК «Надія» Зимовець С.А. м.Одеса

7 квітня Класна робота Хвилинка каліграфії: ABC KLMN DEORS a b c d k l m n Розминка гра «Відгадай числа» а7 : 3 - 27: 3 = 9 b2 : 7 - 42: 7 = 6 c5 :...
Слайд № 2

7 квітня Класна робота Хвилинка каліграфії: ABC KLMN DEORS a b c d k l m n Розминка гра «Відгадай числа» а7 : 3 - 27: 3 = 9 b2 : 7 - 42: 7 = 6 c5 : 7 - 35 : 7 = 5 117 : 13 = 9 13 * 9 = 117 135 : 27 = 5 27 * 5 = 135

Вирази 423 + : - • : • : • : • : : : + : -
Слайд № 3

Вирази 423 + : - • : • : • : • : : : + : -

Вирази 421 + – + – - Х – 425 = 345 Х = 345+425 Х =770 770- 425 =345 345= 345 2 6 8 3 2 2 7 7 0 4 2 5 3 4 5 3 4 5 4 2 5 7 7 0
Слайд № 4

Вирази 421 + – + – - Х – 425 = 345 Х = 345+425 Х =770 770- 425 =345 345= 345 2 6 8 3 2 2 7 7 0 4 2 5 3 4 5 3 4 5 4 2 5 7 7 0

Вирази 421 + – + – - Х – 271 = 136 Х = 136+271 Х = 407 407 - 271 = 136 136=136 2 6 8 3 2 2 4 0 7 2 7 1 1 3 6 1 3 6 2 7 1 4 0 7
Слайд № 5

Вирази 421 + – + – - Х – 271 = 136 Х = 136+271 Х = 407 407 - 271 = 136 136=136 2 6 8 3 2 2 4 0 7 2 7 1 1 3 6 1 3 6 2 7 1 4 0 7

Задача 425 (пряма) 7 пос. – 56 кг 5 пос. - ? кг Розв’язання 1) 56:7= 8 (кг) – маса 1 посилки 2) 8 • 5 = 40 (кг) Вираз : 56: 7 • 5 = 40 (кг) Відпові...
Слайд № 6

Задача 425 (пряма) 7 пос. – 56 кг 5 пос. - ? кг Розв’язання 1) 56:7= 8 (кг) – маса 1 посилки 2) 8 • 5 = 40 (кг) Вираз : 56: 7 • 5 = 40 (кг) Відповідь: 40 кг вага 5 посилок

Задача 425 (обернена) 7 пос. – 56 кг ? пос. – 40 кг Розв’язання 1) 56 : 7 = 8 (кг) – маса 1 посилки 2) 40 : 8 = 5 (п.) Вираз : 40 : (56 : 7) = 5 (п...
Слайд № 7

Задача 425 (обернена) 7 пос. – 56 кг ? пос. – 40 кг Розв’язання 1) 56 : 7 = 8 (кг) – маса 1 посилки 2) 40 : 8 = 5 (п.) Вираз : 40 : (56 : 7) = 5 (п.) Відповідь: 5 посилок важать 40 кг

Завдання 433. трикутники:ABC, ACD прямокутник: ABCD Периметр – це сума довжин всіх сторін.
Слайд № 8

Завдання 433. трикутники:ABC, ACD прямокутник: ABCD Периметр – це сума довжин всіх сторін.

Самостійна робота завдання 433 (Обчислити периметр).
Слайд № 9

Самостійна робота завдання 433 (Обчислити периметр).

Домашнє завдання: С.63, № 433, 435 Зошит с.43
Слайд № 10

Домашнє завдання: С.63, № 433, 435 Зошит с.43

Урок закінчено! Дякую за увагу!
Слайд № 11

Урок закінчено! Дякую за увагу!

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.