Учнівський навчальний проект з основи здоров`я

Основи здоров'я

Для кого: 8 Клас

05.01.2021

168

1

0

Опис документу:
Учнівський навчальний проект з основи здоров`я презентація на 12 слайдів у презентації розподається як потрібно правильно після зривання грибів їх обраблювати щоб не отруйтися презентація дуже корисна та цікава.ЛО
Перегляд
матеріалу
Отримати код
Опис презентації окремими слайдами:
ПЕРША ДОПОМОГА ПРИ ХАРЧОВИХ ОТРУЄННЯХ
Слайд № 1

ПЕРША ДОПОМОГА ПРИ ХАРЧОВИХ ОТРУЄННЯХ

Актуалізація чутливого досвіду Слухання і обговорення змісту притчі -Старовинна індійська притча розповідає: бог під час народження кожної людини в...
Слайд № 2

Актуалізація чутливого досвіду Слухання і обговорення змісту притчі -Старовинна індійська притча розповідає: бог під час народження кожної людини відмірює їй ту кількість їжі, яку вона має з’їсти. Той хто зробить це занадто швидко, швидше й помре

Правильне харчування збільшує тривалість життя людини Якщо дотримуватися всіх правил харчування, то кількість захворювань зменшилась і люди жили до...
Слайд № 3

Правильне харчування збільшує тривалість життя людини Якщо дотримуватися всіх правил харчування, то кількість захворювань зменшилась і люди жили довше . В умовах економічного спаду в Україні всі діти мало вживають продуктів тваринного походження, овочів, фруктів. Через це в раціоні харчування відзначається дефіцит білків, вітамінів (особливо вітаміну С), мінеральних речовин, вуглеводів, жирів.

Харчові інфекції Харчові інфекції – заразні захворювання. Вони розповсюджуються не тільки через харчові продукти, але і через воду, повітря, контак...
Слайд № 4

Харчові інфекції Харчові інфекції – заразні захворювання. Вони розповсюджуються не тільки через харчові продукти, але і через воду, повітря, контактно-побутовим та іншими шляхами. Харчові інфекції дуже небезпечні

Харчові отруєння Харчове отруєння –це будь-яке захворювання спричинене вживанням неякісної їжі У світі отруєння бактеріальної природи становлять бл...
Слайд № 5

Харчові отруєння Харчове отруєння –це будь-яке захворювання спричинене вживанням неякісної їжі У світі отруєння бактеріальної природи становлять близько 90% загальної кількості харчових отруєнь

-Назвіть причини харчових отруєнь
Слайд № 6

-Назвіть причини харчових отруєнь

Тяжкі отруєння спричиняють також гриби
Слайд № 7

Тяжкі отруєння спричиняють також гриби

Слайд № 8

Робота за підручником с. 40 Перша допомога при харчових отруєннях
Слайд № 9

Робота за підручником с. 40 Перша допомога при харчових отруєннях

Гра “що зайве?” Пригадайте матеріал з уроків про харчування Подивіться на малюнки та прибиріть “зайві” Обгрунтуйте свій вибір
Слайд № 10

Гра “що зайве?” Пригадайте матеріал з уроків про харчування Подивіться на малюнки та прибиріть “зайві” Обгрунтуйте свій вибір

ВИСНОВОК Кожен повинен вміти надавати домедичну допомогу у разі харчових отруєнь. Але обов’язково викликати “швидку” або звернутися до лікаря!!!
Слайд № 11

ВИСНОВОК Кожен повинен вміти надавати домедичну допомогу у разі харчових отруєнь. Але обов’язково викликати “швидку” або звернутися до лікаря!!!

Профілактика харчових отруєнь Вживати лише свіжі продукти та додержуватися правил їх зберігання; Влітку хліб купувати лише на 1 день; Ретельно мити...
Слайд № 12

Профілактика харчових отруєнь Вживати лише свіжі продукти та додержуватися правил їх зберігання; Влітку хліб купувати лише на 1 день; Ретельно мити руки, сирі продукти та овочі з фруктами; Зберігати та нарізати окремо продукти для вживання у сирому вигляді та ті що потребують тепловій обробці; Додержуватися правилам обробки продуктів, кип’ятити воду та молоко; Зберігати продукти і готові страви у закритому посуді,щоб убезпечити від комах;

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.

Нещодавно завантажили