Тест "Не загубив, а знайшов" В.Сухомлинський

Літературне читання

Для кого: 4 Клас

30.04.2020

1340

68

0

Опис документу:
Перевірити в учнів знання за прочитаним оповіданням "Не загубив, а знайшов", як вони запам'ятали найважливіші для розуміння висловлювання, виділяють певні факти, усвідомлюють зміст прочитаного тексту, вибір правильної відповіді на запитання до тексту з кількох пропонованих варіантів. Це зумовлює необхідність систематичного застосування, завдань на вибір, врахування в оцінюванні навчальних досягнень індивідуальних особливостей учнів.
Перегляд
матеріалу
Отримати код

Тест до оповідання «Не загубив, а знайшов» В.Сухомлинського

  1. Скільки років було хлопчику?

А) 18 років

Б) 20 років

В) 12 років

2. Що батько дав своєму сину?

А) відро

Б) лопату

В) цеглину

3. Яку за розміром ділянку загадав батько відміряти та скопати?

А) двісті кроків

Б) сто кроків

В) сто двадцять кроків

4. Де потрібно було копати ділянку?

А) у полі

Б) на городі

В) на дачі

5. Продовжіть речення: «А копати він ще….»

А) не любив

Б) не хотів

В) не вмів

6. Як було хлопчику копати попервах?

А) легко

Б) важко

В) не зручно

7. Що сталося під кінець роботи?

А) лопата зламалась

Б) відро зламалось

В) хлопчик стомився

8. Чому у сина було неспокійно на душі?

А) що скаже бабуся

Б) що скажуть люди

В) що скаже батько

9. Як було хлопчику копати наприкінці?

А) важко

Б) легко

В) швидко

10. Чи признався син батьку про збиток?

А) так

Б) ні

В) батько сам дізнався

11. Що знайшов хлопчик ?

А) клад

Б) бажання трудитися

В) гаманець

12. Продовжіть речення: «Це найдорожча …..»

А) наука

Б) знахідка

В) робота

Відповіді до тесту: 1-В; 2-Б; 3-Б; 4-А; 5-В; 6-Б; 7-А; 8-В; 9-Б; 10-А; 11-Б; 12-Б.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.

Вітаємо зі святом працівникі́в осві́ти

та даруємо 100 грн

кешбеку!

Кешбеком можна оплатити 50% вартості будь-яких цифрових товарів та послуг на порталі «Всеосвіта»

Отримати кешбек можна з 1 до 14 жовтня 24 жовтня та використати протягом всього місяця.