Тест "Є на світі чарівні слова". Буквар К. Пономарьова (ІІчастина).

НУШ

04.05.2021

67

0

4

Для кого: 1 Клас
Опис документу:
Перевірити в учнів знання з оповідання "Є на світі чарівні слова", як вони запам'ятали найважливіші для розуміння висловлювання, виділяють певні факти, усвідомлюють зміст прочитаного тексту,вміють помічати деталі, вибір правильної відповіді на запитання до тексту з кількох пропонованих варіантів. Це зумовлює необхідність систематичного застосування, завдань на вибір, врахування в оцінюванні навчальних досягнень індивідуальних особливостей учнів.
Перегляд
матеріалу
Отримати код

Тест до оповідання «Є на світі чарівні слова» за М. Бабенко

  1. Як звати головного героя в оповіданні?

А) Петрик

Б) Сашко

В) Славко

2. Хто ненароком штовхнув Сашка?

А) Мишко

Б) Павлик

В) Петрик

3. Встав пропущене слово: «А вчора на …. його ненароком штовхнув Петрик».

А) на уроці

Б) на майданчику

В) на перерві

4. Яким був Петрик??

А) веселим

Б) спокійним

В) неслухняним

5. Продовж речення: «Розкричався і вже заніс над головою Петрика …..»

А) кулак

Б) портфель

В) книжку

6. Що попросив Петрик у Сашка?

А) списати задачу

Б) вибачення

В) цукерку

7. Якого кольору очі у Петрика?

А) блакитного

Б) зеленого

В) темного

8. Що мимоволі зробив Сашко?

А) заплакав

Б) засміявся

В) обняв

9. На якому дереві була годівниця?

А) березі

Б) клені

В) тополі

10. Продовж речення: «Мабуть, пташки теж уміють ……»

А) співати

Б) дружити

В) товаришувати

Відповіді: 1 – Б; 2 – В; 3 – В; 4 – Б; 5 – А; 6 – Б; 7 – А; 8 – В, 9 – Б; 10 – Б.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

НУШ

04.05.2021

67

0

4

Для кого: 1 Клас