Сьогодні о 16:00
Вебінар:
«
Сучасні методики засвоєння норм нової редакції "Українського правопису"
»
Взяти участь Всі події

Тест до уроку французької мови на тему : "Passé Composé"

Французька мова

Для кого: 7 Клас

05.06.2021

110

10

0

Опис документу:
Тест з французької мови на тему : "Passé Composé". Passé composé - це складний минулий час, який виражає повністю завершену дію та є найпоширенішим минулим часом в сучасній розмовній французькій мові. Українською мовою passé composé передається дієсловами доконаного або недоконаного виду.
Перегляд
матеріалу
Отримати код

Тест з французької мови на тему : "Passé Composé"

1 питання

Ma soeur (rentrer) à trois heures

А) est rentrée

Б) est rentré

В) a rentrée

2 питання

Nous (prendre) ces livres

А) avions pris

Б) avons pris

В) somme pris

3 питання

Je (naître) en 1986

А) ai né

Б) suis né

В) a né

4 питання

Nous (finir) notre projet

А) avons finit

Б) avions finit

В) avons fini

5 питання

Il (rester) seule

А) est resté

Б) est restée

В) a resté

6 питання

André (acheter) un cadeau pour sa fille

А) est acheté

Б) a achetée

В) a acheté

7 питання

(finir)de lire

А)J’ai fini

Б) Je suis finit

В) J’ai finit

8 питання

Nous (voir) ce film

А) avions vu

Б)avons vut

В) avons vu

9 питання

Il lui (téléphoner)

А) est téléphoné

Б)a téléphoné

В) ai téléphoné

10 питання

Ils (venir) vous voir samedi

А)ont venu

Б)sont venus

В) sont venit

Ключ до тесту

1. А 2. Б 3. Б

4. В 5. А 6. В

7. А 8. В 9. Б

10. Б

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.