Тест до оповідання "Шурка і Шурко" В.Нестайка

Літературне читання

Для кого: 4 Клас

01.05.2020

2095

134

0

Опис документу:
Перевірити в учнів знання з оповідання "Шурка і Шурко", як вони запам'ятали найважливіші для розуміння висловлювання, виділяють певні факти, усвідомлюють зміст прочитаного тексту, вибір правильної відповіді на запитання до тексту з кількох пропонованих варіантів. Це зумовлює необхідність систематичного застосування, завдань на вибір, врахування в оцінюванні навчальних досягнень індивідуальних особливостей учнів під час карантину.
Перегляд
матеріалу
Отримати код

Тест до оповідання « Шура і Шурко» В.Нестайка І частина

  1. Чому Шурко не злюбив дівчинку?

А) вона його ображала

Б) їх посадили за одну парту

В) дівчинка не давала списувати

2. Яке прізвище було у Шурка?

А) Бойчун

Б) Борисенко

В) Бойчук

  1. На яку парту посадила вчителька Шурка?

А) на другу

Б) на першу

В) на четверту

4. Ким хотіли бути Сєвка й Толя?

А) шоферами

Б) агрономами

В) лікарями

Г) воротарями

5. Чим Шура страшенно дратувала Шурка?

А) окулярами

Б) зразковою поведінкою

В) своїм ім’ям

6. Яку професію вибрала дівчинка?

А) лікаря

Б) вчителя

В) кондитера

7. Яке прізвисько придумав Шурко Шурі?

А) Професорша

Б) Айболитька

В) Училка

8. Яка була пора року, коли занедужав Шурко?

А) весна

Б) зима

В) осінь

9. Чому у Шурка був поганий настрій?

А) отримав погану оцінку

Б) занедужав

В) посварився з товаришами

10. Продовжіть речення: «і серед ночі перелякана мама викликала…..»

А) пожежну допомогу

Б) швидку допомогу

В) бабусю

11. Що потрібно було негайно робити Шуркові?

А) прививку

Б) операцію

В) вирвати зуб

12. Ким була лікарка Шурка?

А) мамою Шури

Б) мамою Сєвка

В) мамою Толі

Відповіді до тесту: 1-Б; 2-В; 3-Б; 4-Г; 5-Б; 6-А; 7- Б; 8-В; 9-Б; 10-Б; 11-Б; 12-А.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.

Вітаємо зі святом працівникі́в осві́ти

та даруємо 100 грн

кешбеку!

Кешбеком можна оплатити 50% вартості будь-яких цифрових товарів та послуг на порталі «Всеосвіта»

Отримати кешбек можна з 1 до 14 жовтня 24 жовтня та використати протягом всього місяця.