Тест до оповідання "Шура і Шурко" В.Нестайко ІІ частина

Літературне читання

Для кого: 4 Клас

07.05.2020

1588

84

0

Опис документу:
Перевірити в учнів знання з оповідання "Шурка і Шурко", як вони запам'ятали найважливіші для розуміння висловлювання, виділяють певні факти, усвідомлюють зміст прочитаного тексту, вибір правильної відповіді на запитання до тексту з кількох пропонованих варіантів. Це зумовлює необхідність систематичного застосування, завдань на вибір, врахування в оцінюванні навчальних досягнень індивідуальних особливостей учнів під час карантину.
Перегляд
матеріалу
Отримати код

Тест до оповідання «Шура і Шурко» ІІ частина

  1. Чому заплакав Шурко?

А) було боляче

Б) з жалю до себе

В) від нудьги

2. Продовжіть речення: «… пролунав раптом тихий, знайомий …….»

А) дзвінок

Б) голос

В) свист

3. Хто прийшов провідати Шурка до лікарні наступного дня ?

А) Толя

Б) Сєва

В) Шура

Г) вчителька

4. Як було звати лікарку хлопчика?

А) Людмила Миколаївна

Б) Клавдія Василівна

В) Ольга Борисівна

5. Як було звати тьотю, яка пустила Шуру до палати?

А) Даша

Б) Маша

В) Саша

6. Хто був сусідом Шурка по палаті?

А) хлопчик

Б) чоловік

В) дідусь

7. Продовж речення: «На підвіконні стрибали і голосно ……»

А) співали солов’ї

Б) цвірінькали горобці

В) щебетали ластівки

8. Що влетіло в кватирку та впало на подушку Шуркові?

А) зібганий папірець

Б) бумажняний літак

В) маленький камінець

9. Від кого була записка ?

А) від Шури

Б) від класу

В) від Сєви та Толі

10. Через скільки тіжнів після хвороби Шурко пішов до школи?

А) через два

Б) через три

В) через місяць

11. Кого зустрів Шурко дорогою до школи?

А) товаришів

Б) однокласників

В) Шуру

12. Хто махав з вікна тролейбуса Шурі та Шурку?

А) вчителька

Б) Шурина мама

В) Шурка мама

Відповіді: 1-Б; 2-Б; 3-В; 4-Б; 5-А; 6-Б; 7-Б; 8-А; 9-В; 10-А; 11-В; 12-Б.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.

Вітаємо зі святом працівникі́в осві́ти

та даруємо 100 грн

кешбеку!

Кешбеком можна оплатити 50% вартості будь-яких цифрових товарів та послуг на порталі «Всеосвіта»

Отримати кешбек можна з 1 до 14 жовтня 24 жовтня та використати протягом всього місяця.