Тест до казки "Гидке каченя" Г.Андерсен І частина

Літературне читання

Для кого: 4 Клас

14.04.2020

2461

124

0

Опис документу:
Перевірити в учнів знання по темі "Гидке качення", як вони запам'ятали найважливіші для розуміння висловлювання, виділяють певні факти, усвідомлюють зміст прочитаного тексту, вибір правильної відповіді на запитання до тексту з кількох пропонованих варіантів. Це зумовлює необхідність систематичного застосування, завдань на вибір, врахування в оцінюванні навчальних досягнень індивідуальних особливостей учнів.
Перегляд
матеріалу
Отримати код

Тест до казки «Гидке качення» І частина

1.Чим був обведений старий хутір?

А) річкою

Б) канавою

В) джерелом

2. Що робила качка у чвоєму гнізді?

А) висиджувала каченят

Б) відпочивала з каченятами

В) ховалась від дощу

3. Яким було пташеня з великого яйця?

А) великим

Б) гарним

В) великим та гидким

4. Продовжіть : «Жодне не схоже на нього . Невже це……?

А) курча

Б) гусеня

В) качення

Г) індича

5. Куди мусила вивести качка своїх каченят?

А) на дорогу

Б) на пташине подвір’я

В) на поле

6. Кого застерігала качка берегтись?

А) собаку

Б) кішку

В) шуліку

7. Хто був найзнатніший на пташиному подвір’ї?

А) стара курка

Б) стара гуска

В) стара качка

8. Чому одне каченя не приняли інші птахи?

А) воно було великим

Б) воно було малим

В) воно було гидким

9. Ким було каченя ?

А) селезнем

Б) качечкою

В) півником

10. Як відносились до каченяти на пташиному дворі?

А) ображали

Б) жаліли

В) не звертали уваги

11. Що пригнічувало гидке качення?

А) що воно стало посміховиськом

Б) що воно самотнє

В) що воно не вміє плавати

12. Що робила дівчина, яка годувала птахів?

А) кричала на нього

Б) не годувала

В) штовхала ногою

Відповіді до тесту: 1-Б; 2-А; 3-В; 4-Г; 5-Б; 6-Б; 7-В; 8-В; 9-А; 10-А; 11-А; 12-В.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.

Вітаємо зі святом працівникі́в осві́ти

та даруємо 100 грн

кешбеку!

Кешбеком можна оплатити 50% вартості будь-яких цифрових товарів та послуг на порталі «Всеосвіта»

Отримати кешбек можна з 1 до 14 жовтня 24 жовтня та використати протягом всього місяця.