Тест до казки "Гидке каченя" Г. К.Андерсен ІІчастина

Опис документу:
Перевірити в учнів знання по темі "Гидке качення", як вони запам'ятали найважливіші для розуміння висловлювання, виділяють певні факти, усвідомлюють зміст прочитаного тексту, вибір правильної відповіді на запитання до тексту з кількох пропонованих варіантів. Це зумовлює необхідність систематичного застосування, завдань на вибір, врахування в оцінюванні навчальних досягнень індивідуальних особливостей учнів.
Перегляд
матеріалу
Отримати код

Тест до казки «Гидке качення»

  1. Продовжіть речення: «І качення не витримало…..»

А) побігло і впало

Б) побігло і перелетіло

В) полетіло

2. Хто жив у хатинці, до якої дісталось каченя?

А) дідсь та бабуся

Б) бабуся та песик

В) бабуся, котик та курка

3. Що чекала бабуся три тижні від каченяти?

А) яйця

Б) пух

В) пісню

4. Що згадувало каченя, коли був поганий настрій?

А) маму та братиків

Б) пташине подвір’я

В) свіже повітря і сонячн проміння

5. Кого побачило увечері гидке качення?

А) качок

Б) лебедів

В) диких гусей

6. Куди вони полетіли?

А) у вирій

Б) до ставка

В) до канави

7. Де зимувало гидке качення?

А) на ставку

Б) у бабусі

В) на болоті

8. Скільки лебедів випливло з кущів осоки?

А) 5

Б) 3

В) 2

9. Що вирішило качення, коли побачило величних птахів?

А) полетіти до них

Б) тікати від них

В) залишитися самому

10. Продовжіть речення: «Не біда з’явитися на світ у качиному гнізді, якщо ти вилупився з…..»

А) курячого яйця

Б) індичого яйця

В) лебединого яйця

11. Як приняли великі лебеді нового птаха?

А) обнімали крилами

Б) пестили дзьобами

В) скубли

12. Продовжіть речення: «добре щире серце не буває ніколи …….»

А) зле

Б) кам’яне

В) горде

Відповіді до тесту: 1- Б; 2-В; 3-А; 4-В; 5-Б; 6-А; 7-В; 8-Б; 9-А; 10-Б; 11-Б; 12-В.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.

Вітаємо зі святом працівникі́в осві́ти

та даруємо 100 грн

кешбеку!

Кешбеком можна оплатити 50% вартості будь-яких цифрових товарів та послуг на порталі «Всеосвіта»

Отримати кешбек можна з 1 до 14 жовтня 24 жовтня та використати протягом всього місяця.