У вивченні харчових зав'язків розрізняють
еврифагію — харчування різноманітною їжею (рослинною й тваринною),
стенофагію — харчування однорідною їжею,
монофагію — харчування одним видом їжі,
поліфагію — харчування різноманітною їжею (всеїдність),
зоофагію
фітофагію.
Вміст матеріалу:
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може
відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Урок на тему "Справжні гриби. Особливості та основні групи. Пристосування до поширення та перенесення несприятливих умов" (Конспект, презентація, робочі аркуші)
Способи подрібнення овочів. Інструменти та пристосування для подрібнення овочів. Форми нарізання овочів. Приготування салату з свіжих овочів. Презентація