Матеріал:

Тема: Адаптації до умов харчування. Пристосування до захоплення, подрібнення, перетравлення їжі. Перенесення голоду.

pptx
22.11.2020
51 2
11 Клас

1701

0

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:
У вивченні харчових зав'язків розрізняють еврифагію — харчування різноманітною їжею (рослинною й тваринною), стенофагію — харчування однорідною їжею, монофагію — харчування одним видом їжі, поліфагію — харчування різноманітною їжею (всеїдність), зоофагію фітофагію.
Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (8)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Презентація на тему : "Справжні гриби. Будова тіла. Життєвий цикл. Пристосування до поширення і перенесення несприятливих умов"

pptx
Презентація на тему : "Справжні гриби. Будова тіла. Життєвий цикл. Пристосування до поширення і перенесення несприятливих умов"

55

Аватар профіля Стрілець Оксана Валеріївна
Біологія
7 клас

25 грн

Урок на тему "Справжні гриби. Особливості та основні групи. Пристосування до поширення та перенесення несприятливих умов" (Конспект, презентація, робочі аркуші)

zip
Урок на тему "Справжні гриби. Особливості та основні групи. Пристосування до поширення та перенесення несприятливих умов" (Конспект, презентація, робочі аркуші)

219

Аватар профіля Похвалюк Сергій Петрович
Біологія
7 клас

20 грн

Презентація на тему "Їжа і здорове харчування людини"

pptx
Презентація на тему "Їжа і здорове харчування людини"

155

Аватар профіля Петленко Аліса Олександрівна
Пізнаємо природу
5—6 клас

25 грн

Способи подрібнення овочів. Інструменти та пристосування для подрібнення овочів. Форми нарізання овочів. Приготування салату з свіжих овочів. Презентація

pptx
Способи подрібнення овочів.  Інструменти та пристосування для подрібнення овочів. Форми нарізання овочів. Приготування  салату з свіжих овочів. Презентація

698

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
5—6 клас

58 грн

презентація "Їжа і здорове харчування людини "

pptx
презентація "Їжа і здорове харчування людини "

198

Аватар профіля Лебідь Юлія Вікторівна
Інтегрований курс "Пізнаємо природу"
5 клас

30 грн

Схожі матеріали

Семестрова контрольна робота з біології для 9го класу

docx
Семестрова контрольна робота з біології для 9го класу

3332

Аватар профіля Ізюмова Світлана Леонідівна
Біологія
9 клас

Опорні схеми до уроку біології в 6-му класі "Рослини"

docx
Опорні схеми до уроку біології в 6-му класі "Рослини"

2836

Аватар профіля Ізюмова Світлана Леонідівна
Біологія
6 клас

Презентація до уроку біології в 6-му класі "Одноклітинні"

pptx
Презентація до уроку біології в 6-му класі "Одноклітинні"

2100

Аватар профіля Ізюмова Світлана Леонідівна
Біологія
6 клас

Календарно-тематичне планування з біології для 7-го класу на ІІ семестр

docx
Календарно-тематичне планування з біології для 7-го класу на ІІ семестр

1994

Аватар профіля Ізюмова Світлана Леонідівна
Біологія
7 клас

Календарно-тематичне планування з біології для 6го класу ІІ семестр

docx
Календарно-тематичне планування з біології для 6го класу ІІ семестр

1354

Аватар профіля Ізюмова Світлана Леонідівна
Біологія
6 клас