Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Артзаняття як засіб самовираження
»
Взяти участь Всі події

Робочий зошит учня по темі супи

Технології

28.01.2022

412

16

0

Опис документу:

Дана методична розробка робочого зошита учня створена за Державним стандартом професійно-технічної освіти (ДСПТО 5122-НО.55.3-5-2007) з професії «Кухар», кваліфікація 4 розряд. Відповідає за вимогами програми та підготовки за даною професією.

Робочий зошит учня може використовуватися на виробничому навчанні, при викладанні предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», при вивченні теми за програмою: «Технологія приготування перших страв» в професійно-технічних навчальних закладах за професією «Кухар»,

Відображення змісту документа тимчасово вимкнено. Ми проводимо технічні роботи. Орієнтовний час виконання робіт, до 06:00 27.05.2022

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.