Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Реалізація особистісного потенціалу сучасного педагога: шляхи самоорганізації
»
Взяти участь Всі події
0400ufwl-cf9b.jpg
Платна розробка

Презентація на тему "Технологія вирощування сої"

Вміст матеріалу: показано 4 з 15 сторінок

ppt
4,7 Мб

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Презентація на тему "Технологія вирощування сої"

Її зерно збалансоване за протеїном і перетравними амінокислотами. У насінні сої міститься 30-55% білка, 13-26% жиру, 20-32% крохмалю. У золібагатокалію, фосфору, кальцію, а такожвітамінів. Великепродовольчезначеннясої. Жоднарослина в світі не може за 4-5 місяціввиробитистількибілка і жиру. Немаєрівнихсоїщодокількостівиготовлених з неї продуктів. Соєвий білок і олію можна знайти на полицях супермаркетів розвинених країн у складі більш ніж 1000 харчових продуктів, починаючи від приправ до салатів, соєвогом'яса, хліба і закінчуючисмачнимиготовимистравами.

Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.

Нещодавно завантажили