Матеріал:

Презентація до уроку "Значення овочів у харчуванні людини. Форми нарізування овочів. Приготування гарбузової каші"

pptx
13.11.2022
3 0
придбати матеріал
Ціна:

41 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Значення овочів у харчуванні людини.

Групи овочів.
Форми нарізування овочів.
Види теплової обробки овочів.

Правила зберігання продуктів для збереження вітамінів.

Інструменти для нарізки овочів.

Приготування гарбузової каші.

Вміст матеріалу: показано 6 з 23 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

41 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Значення овочів у харчуванні людини. Овочеві гарніри. Презентація

pptx
Значення овочів у харчуванні людини. Овочеві гарніри. Презентація

872

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

50 грн

Значення овочів у харчуванні людини. Овочеві гарніри. Використання свіжих і консервованих овочів для приготування гарнірів. Планування роботи з приготування гарніру із овочів. Добір способу приготування страви.

zip
Значення овочів у харчуванні людини. Овочеві гарніри. Використання свіжих і консервованих овочів для приготування гарнірів. Планування роботи з приготування гарніру із овочів. Добір способу приготування страви.

103

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
8 клас

66 грн

Способи подрібнення овочів. Інструменти та пристосування для подрібнення овочів. Форми нарізання овочів. Приготування салату з свіжих овочів. Презентація

pptx
Способи подрібнення овочів.  Інструменти та пристосування для подрібнення овочів. Форми нарізання овочів. Приготування  салату з свіжих овочів. Презентація

834

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
5—6 клас

58 грн

Презентація "Складання технологічної карти. Приготування салатних заправок"

pptx
Презентація "Складання технологічної карти. Приготування салатних заправок"

671

Аватар профіля Васильцова Наталія Володимирівна
Технології
6 клас

33 грн

Проєкт "Лялька -мотанка". Презентація до уроку "Проєктування форми методом фантазування. Графічне зображення"

ppt
Проєкт "Лялька -мотанка". Презентація до уроку "Проєктування форми методом фантазування.  Графічне зображення"

417

Аватар профіля Васильцова Наталія Володимирівна
Технології
5—6 клас

41 грн

Схожі матеріали

План роботи з трудового навчання на 2 семестр

docx
План роботи з трудового навчання на 2 семестр

5410

Аватар профіля Мороз Людмила Володимирівна
Трудове навчання

Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

doc
Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

5888

Аватар профіля Чішко Наталя Олексіївна
Трудове навчання
4 клас

Планування "Трудове навчання 2 клас"

docx
Планування "Трудове навчання 2 клас"

1987

Аватар профіля Бездітна Таїса Григорівна
Трудове навчання
2 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

pptx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

2464

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

docx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

1422

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас