Значення овочів у харчуванні людини.
Групи овочів.
Форми нарізування овочів.
Види теплової обробки овочів.
Правила зберігання продуктів для збереження вітамінів.
Інструменти для нарізки овочів.
Приготування гарбузової каші.
Бібліотека методичних матеріалів
41 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Значення овочів у харчуванні людини.
Групи овочів.
Форми нарізування овочів.
Види теплової обробки овочів.
Правила зберігання продуктів для збереження вітамінів.
Інструменти для нарізки овочів.
Приготування гарбузової каші.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
41 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Значення овочів у харчуванні людини. Овочеві гарніри. Використання свіжих і консервованих овочів для приготування гарнірів. Планування роботи з приготування гарніру із овочів. Добір способу приготування страви.
Способи подрібнення овочів. Інструменти та пристосування для подрібнення овочів. Форми нарізання овочів. Приготування салату з свіжих овочів. Презентація
План роботи з трудового навчання на 2 семестр
5410
Трудове навчання.Календарне планування 4 клас
5888
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ
2464
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ
1422