Матеріал створено для вивчення окремої теми з кулінарії. Зміст презентації: 1. Грінки як страва 2. Види грінок (солоні та солодкі) 3. Види солоних грінок 4. Інгрідієнти для приготування грінок 5. Презентація страви (фото)
Головне меню порталу
Опублікував/ла:
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Матеріал створено для вивчення окремої теми з кулінарії. Зміст презентації: 1. Грінки як страва 2. Види грінок (солоні та солодкі) 3. Види солоних грінок 4. Інгрідієнти для приготування грінок 5. Презентація страви (фото)
Будь ласка, оцініть матеріал!
10 грн
30 грн
30 грн
20 грн
5 грн