Презентація. УРОК 27. САМООБСЛУГОВУВАННЯ. КУЛЬТУРА ХАРЧУВАННЯ

Опис документу:
Мета: створити умови для усвідомлення учнями, що здоров’я — це головна людська цінність; сприяти формуванню у школярів культури здорового харчування; закріп-лювати знання про найбільш корисні і необхідні людині продукти харчування; сприяти пробудженню у дітей інтересу до народних традицій, пов’язаних з харчуванням; навчати правила поведінки за столом; ознайомити з посудом різного призначення та правилами сервірування стола; розвивати творчу активність

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися
Опис презентації окремими слайдами:
Слайд № 1

? ?
Слайд № 2

? ?

? ?
Слайд № 3

? ?

? ?
Слайд № 4

? ?

? ?
Слайд № 5

? ?

? ? ? ? ? ?
Слайд № 6

? ? ? ? ? ?

Слайд № 7

Слайд № 8

Слайд № 9

Слайд № 10

Слайд № 11

Слайд № 12

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Курс:«Емоційна ефективність учителя: теорія і практика»
Швень Ярослава Леонідівна
36 годин
590 грн

Всеосвіта є суб’єктом підвищення кваліфікації.

Всі сертифікати за наші курси та вебінари можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації.

Співпраця із закладами освіти.

Дізнатись більше про сертифікати.