Презентація "Розв'язуємо задачі.Одеська сотня"

Математика

18.01.2021

97

0

0

Для кого: 3 Клас
Опис документу:
Увага! Увага! В Одесі розпочинаються перегони велосипедистів: знаменита «Одеська сотня» - «100 км Поясом слави за 10 год». Учні виконують різні види завдань, які пов'язані з перегонами велосипедистів.
Перегляд
матеріалу
Отримати код
Опис презентації окремими слайдами:
Увага! Увага! В Одесі розпочинаються перегони велосипедистів: знаменита «Одеська сотня» - «100 км Поясом слави за 10 год»
Слайд № 1

Увага! Увага! В Одесі розпочинаються перегони велосипедистів: знаменита «Одеська сотня» - «100 км Поясом слави за 10 год»

Задача 2 с. 10 Одеса – 920 уч. Київ - ? уч., на 700 уч. м. Інших міст України - ? уч., на 70 уч. б. Закордону - ? уч., в 10 разів м.
Слайд № 2

Задача 2 с. 10 Одеса – 920 уч. Київ - ? уч., на 700 уч. м. Інших міст України - ? уч., на 70 уч. б. Закордону - ? уч., в 10 разів м.

Розв'язання 920 – 700 = 220 (уч.) – із Києва 220 + 70 = 290 (уч.) – з інших міст України 220 : 10 = 22 (уч.) – із закордону Відповідь: 290 велосипе...
Слайд № 3

Розв'язання 920 – 700 = 220 (уч.) – із Києва 220 + 70 = 290 (уч.) – з інших міст України 220 : 10 = 22 (уч.) – із закордону Відповідь: 290 велосипедистів з інших міст України та 22 велосипедисти із закордону зареєструвалися на велогонку.

Задача 3 с.10 70 спортсм. по 3 скл. 40 спортсм. по 2 скл. Всього - ? скл.
Слайд № 4

Задача 3 с.10 70 спортсм. по 3 скл. 40 спортсм. по 2 скл. Всього - ? скл.

Розв'язання 3*70 + 2*40 = 290 (скл.) Відповідь: 290 склянок компоту всього було випито за першу годину перегонів.
Слайд № 5

Розв'язання 3*70 + 2*40 = 290 (скл.) Відповідь: 290 склянок компоту всього було випито за першу годину перегонів.

Задача 5 с. 10 Проїхав – 100 км – 3 год Відпоч. – 1 год Залиш. - ? год, по 5 км за 1 год Титул - ?
Слайд № 6

Задача 5 с. 10 Проїхав – 100 км – 3 год Відпоч. – 1 год Залиш. - ? год, по 5 км за 1 год Титул - ?

Розв'язання 1)3+1 = 4 (год) – всього витратив 2) 24 – 4 = 20 (год) – залиш. часу 3) 5*20 = 100 (км) – пробіжить Відповідь: Олег зможе здобути титул...
Слайд № 7

Розв'язання 1)3+1 = 4 (год) – всього витратив 2) 24 – 4 = 20 (год) – залиш. часу 3) 5*20 = 100 (км) – пробіжить Відповідь: Олег зможе здобути титул «Залізна юдина».

Домашнє завдання с. 10 №4, с. 11 №6
Слайд № 8

Домашнє завдання с. 10 №4, с. 11 №6

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Математика

18.01.2021

97

0

0

Для кого: 3 Клас