Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 16:00
Вебінар:
«
Безперервний професійний розвиток педагогічних працівників: навчання як спосіб життя
»
Взяти участь Всі події
Платна розробка

Правила купівлі, обробки і зберігання харчових продуктів. Перша допомога при харчових отруєннях. Презентація 5 клас НУШ

Вміст матеріалу: показано 5 з 20 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

§22. Модуль 4. Добробут і особисте здоров’я

Розділ 4.1. Фізичне здоров’я і фізичний розвиток

Правила купівлі, обробки і зберігання харчових продуктів.

Перша допомога при харчових отруєннях

Використана література: За програмою «ЗДОРОВ’Я, БЕЗПЕКА ТА ДОБРОБУТ.

5-6 класи (інтегрований курс)» для закладів загальної середньої освіти(автори: Шиян О., Волощенко О., Гриньова М., Дяків В., Козак О.,Овчарук О., Седоченко А., Сорока І., Страшко С.)

Підручник “Здоров’я, безпека та добробут” для 5 класу (авт. О. Тагліна)

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.

Рекомендуємо