Десерт — страва, що подають після обіду, тобто основних страв.
"Десерти служать одній головній меті - отримання приємних смакових відчуттів в завершенні трапези. Десерти зазвичай подають наприкінці вечері або обіду. Широке поширення всілякі види десертів отримали в Європі тільки в XIX столітті. Саме в цей час сформувався порядок трапези, яка повинна закінчуватися десертом. Варто відзначити, що десерти завжди було прийнято оформляти за допомогою вишуканих кондитерських прикрас. Це пов'язано насамперед з тим, що спочатку десерти могли собі дозволити не всі верстви населення." (https://10000menu.ru/termini/15988-shho-take-desert-vidi-desertiv.html)
Матеріал яскравий, складається із 9 аркушів формату А-4 у пейзажному розташуванні та дуже просто та легко складається у єдине полотно.
Створено у ресурсіhttps://www.canva.com/ , використано https://www.klipartz.com/ru