Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Підвищення кваліфікації та атестація педагогічних працівників ЗДО і ЗЗСО за новим профстандартом
»
Взяти участь Всі події

"Письмове ділення багатоцифрових чисел на двоцифрові. Задачі на знаходження середнього арифметичного"

Математика

Для кого: 4 Клас

20.04.2021

340

35

0

Опис документу:
Презентація до уроку математики "Письмове ділення багатоцифрових чисел на двоцифрові. Задачі на знаходження середнього арифметичного" містить різні за складністю задачі на знаходження середнього арифметичного.
Перегляд
матеріалу
Отримати код
Опис презентації окремими слайдами:
Письмове ділення багатоцифрових чисел на двоцифрові. Задачі на знаходження середньогоарифметичного
Слайд № 1

Письмове ділення багатоцифрових чисел на двоцифрові. Задачі на знаходження середньогоарифметичного

21 квітня Класна робота м Знайдіть помилку і запишіть правильно: 20м : 50 см = 2000см : 50см = 40 см 1км – 370м = 1000м – 370м = 630 30хв : 6 = 5 хв
Слайд № 2

21 квітня Класна робота м Знайдіть помилку і запишіть правильно: 20м : 50 см = 2000см : 50см = 40 см 1км – 370м = 1000м – 370м = 630 30хв : 6 = 5 хв

Слайд № 3

№ 1020 24*25*4 = 25*4*24 =100*4= 400 20*13*5 = 20*5*13=100*13 =1300 5*275*2 = 5*2*275=10*275=2750 2*25*90 = 25*2*90=50*90=4500
Слайд № 4

№ 1020 24*25*4 = 25*4*24 =100*4= 400 20*13*5 = 20*5*13=100*13 =1300 5*275*2 = 5*2*275=10*275=2750 2*25*90 = 25*2*90=50*90=4500

Задача З 5 дерев – 47 кг груш З 2 дерев – 16 кг груш Середня врожайність- ? кг Скільки всього кг груш зібрали з усіх дерев? Скільки всього було дер...
Слайд № 5

Задача З 5 дерев – 47 кг груш З 2 дерев – 16 кг груш Середня врожайність- ? кг Скільки всього кг груш зібрали з усіх дерев? Скільки всього було дерев? Середня врожайність - ?кг

Перевірка 47 + 16 = 63(кг) – всього кг груш; 5 + 2 = 7 (д.) – всього дерев; 63 : 7 = 9 ( кг) Відповідь: 9 кг середня врожайність дерева груші.
Слайд № 6

Перевірка 47 + 16 = 63(кг) – всього кг груш; 5 + 2 = 7 (д.) – всього дерев; 63 : 7 = 9 ( кг) Відповідь: 9 кг середня врожайність дерева груші.

Задача 1025 45*6 = 270(кг) – зібрали з шести арів; 41*2 = 82(кг) зібрали з двох арів; 270 + 82 = 352(кг) – всього зібрали; 6+2 = 8(а) – всього арів...
Слайд № 7

Задача 1025 45*6 = 270(кг) – зібрали з шести арів; 41*2 = 82(кг) зібрали з двох арів; 270 + 82 = 352(кг) – всього зібрали; 6+2 = 8(а) – всього арів; 352 : 8 = 44(кг) Відповідь:44кг – середня врожайність жита. З 6 а – по 45 кг ячменю з ара З 2 а – по 41 кг ячменю з ара Середня врожайність - ?кг

№ 1023 Самостійно 7176:23= 312 1122:17= 66 9889:31= 319 6059:73= 83
Слайд № 8

№ 1023 Самостійно 7176:23= 312 1122:17= 66 9889:31= 319 6059:73= 83

Домашнє завдання С.161 № 1026,1027
Слайд № 9

Домашнє завдання С.161 № 1026,1027

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.