Хімічний склад, харчова цінність, властивості, кулінарне призначення риб осетрових порід, риб без луски
Харчова цінність риби залежить не тільки від хімічного складу, а й від співвідношення в її тілі їстівних і неїстівних частин і органів.
Головне меню порталу
Опублікував/ла:
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Хімічний склад, харчова цінність, властивості, кулінарне призначення риб осетрових порід, риб без луски
Харчова цінність риби залежить не тільки від хімічного складу, а й від співвідношення в її тілі їстівних і неїстівних частин і органів.
Будь ласка, оцініть матеріал!
30 грн
35 грн
30 грн
20 грн
5 грн