Карти контролю керівника закладу дошкільної освіти

Опис документу:
Наведені карти контролю керівника навчального закладу. Карта контролю за роботою пральні, карта контролю за роботою помічників вихователів, карта контролю за роботою комори, карта контролю за санітарно-гігієнічними вимогами до постачання, безпеки, якості продуктів харчування , карта контролю за організацією харчування на харчоблоці старшою медичною сестрою , карта контролю якості харчування, карта контролю за медичним обслуговуванням дітей.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Оберіть документ з архіву для перегляду:
Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися

Карта контролю за роботою комори

з/п

Критерії контролю

Дата

Середній

бал якості

роботи

1

Санітарно-гігієнічний стан приміщень

2

Правильність отримання продуктів:

— у правильно маркіровану тару;

— із сертифікатом якості

3

Зберігання продуктів, товарне сусідство

4

Температурний режим холодильника

5

Щоденна розноска продуктів у меню-

розкладці

6

Правильне зберігання овочів в овочесховищі

7

Виконання графіку поточного та генерального прибирання

8

Калібровка, маркировка, їх додержання

9

Трудова дисципліна

10

Техніка безпеки

Середній бал якості роботи

Підпис комірника

Дата

Висновки, зауваження, пропозиції

Строки

виконання

Повторна

перевірка

Підписи

працівників

Проводиться 1 раз на тиждень.

Шкала оцінювання:

0 балів — показник відсутній;

1 бал — показник недостатньо виражений;

2 бали — показник достатньо виражений;

3 бали — показник виражений оптимально.

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися
Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися

КАРТИ КОНТРОЛЮ КЕРІВНИКА

ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ ПРАЦІВНИКІВ

ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

Перелік

  1. Карта контролю за роботою пральні

  2. Карта контролю за роботою помічників вихователів

  3. Карта контролю за роботою комори

  4. Карта контролю за санітарно-гігієнічними вимогами до постачання, безпеки, якості продуктів харчування

  5. Карта контролю за організацією харчування на харчоблоці

  6. старшою медичною сестрою

  7. Карта контролю якості харчування дітей

  8. Карта контролю за медичним обслуговуванням дітей

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися

Карта контролю за роботою пом.вихователів

з/п

Критерії контролю

№ групи /дата

1

Провітрювання

2

Групове приміщення

Якість прибирання підлоги

3

Якість прибирання вікон, дверей

4

Якість прибирання меблів

5

Якість прибирання зон

6

Спальна кімната

Стан ліжок

7

Якість прибирання підлоги

8

Якість прибирання вікон, дверей

9

Роздягальня

Санітарний стан шаф для одягу

10

Якість прибирання підлоги

11

Якість прибирання вікон, дверей

12

Туалетна кімната

Санітарний стан раковини

13

Санітарний стан ногомийки

14

Санітарний стан унітазів

15

Якість прибирання вікон, дверей

16

Наявність та стан інвентарю

17

Наявність та стан спецодягу

18

Портомийка

Санітарний стан приміщення

19

Якість та миття посуду

20

Санітарний стан обладнання

21

Наявність миючих засобів та

22

Виконання правил техніки безпеки

23

Виконання вимог по охороні

життя і здоров’я дітей

24

Виконання правил внутрішнього

трудового розпорядку

Середній бал якості роботи

Підписи помічників вихователя

Дата

Висновки, зауваження, пропозиції

Строки

виконання

Повторна

перевірка

Підписи

працівників

Проводиться 1 раз на тиждень.

Шкала оцінювання: 0 балів — показник відсутній; 1 бал — показник недостатньо виражений; 2 бали — показник достатньо виражений; 3 бали — показник виражений оптимально.

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися

Карта контролю за санітарно-гігієнічними вимогами до

постачання, безпеки, якості продуктів харчування

з/п

Критерії контролю

Дата

Середній

бал якості

роботи

1

Обсяг і частота завозу

2

Виконання вимог до автотранспорту

3

Приймання продуктів комірником

із залученням медичної сестри

4

Оцінка якості продуктів

5

Відповідність супровідних документів

6

Своєчасність ведення обліку продуктів

у Книзі складського обліку

7

Своєчасність реєстрації відомостей про якість продуктів медсестрою в Журналі бракеражу сирих продуктів

8

Середній бал якості роботи

Підписи працівників

Комырник

Старша медична

сестра

Дата

Висновки, зауваження, пропозиції

Строки

виконання

Повторна

перевірка

Підписи

працівників

Проводиться 1 раз на тиждень.

Шкала оцінювання:

0 балів — показник відсутній;

1 бал — показник недостатньо виражений;

2 бали — показник достатньо виражений;

3 бали — показник виражений оптимально.

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися
Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися

Карта контролю за організацією харчування на харчоблоці

старшою медичною сестрою

з/п

Критерії контролю

Дата

Середній

бал якості

роботи

1

Вихід страв

2

Безпека страв

3

Якість страв

4

Дотримання технології

5

Санітарний стан харчоблоку

6

Дотримання правил особистої гігієни

7

Стан здоров’я працівників

8

Своєчасність проходження медоглядів

Середній бал якості роботи

Підпис старшої медичної сестри

Дата

Висновки, зауваження, пропозиції

Строки

виконання

Повторна

перевірка

Підписи

працівників

Проводиться 1 раз на тиждень.

Шкала оцінювання:

0 балів — показник відсутній;

1 бал — показник недостатньо виражений;

2 бали — показник достатньо виражений;

3 бали — показник виражений оптимально.

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Курс:«Інтернет-ресурси для опитування і тестування»
Левченко Ірина Михайлівна
24 години
490 грн

Всеосвіта є суб’єктом підвищення кваліфікації.

Всі сертифікати за наші курси та вебінари можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації.

Співпраця із закладами освіти.

Дізнатись більше про сертифікати.