Взяти участь
Поспішайте взяти участь в акції «Методичний тиждень 2.0».
Головний приз 500грн + безкоштовний вебінар.
До визначення переможців залишилось:
3
Дня
3
Години
16
Хвилин
30
Секунд
Предмети »

Африка

Курс:«Протидія шкільному насильству»
Черниш Олена Степанівна
72 години
2700 грн
390 грн
Свідоцтво про публікацію матеріала №JH377378
За публікацію цієї методичної розробки Гориславська Вікторія Леонідівна отримав(ла) свідоцтво №JH377378
Завантажте Ваші авторські методичні розробки на сайт та миттєво отримайте персональне свідоцтво про публікацію від ЗМІ «Всеосвіта»
Опис презентації окремими слайдами:
Слайд № 1

1. Що таке “ваді” ? А) Сухі річища; Б) Яри; В) Балки.
Слайд № 2

1. Що таке “ваді” ? А) Сухі річища; Б) Яри; В) Балки.

2. Де і коли виник Джаз? А) В США серед чорношкірих рабів; Б) VII ст. в Африці; В) в XX ст. серед населення Америки.
Слайд № 3

2. Де і коли виник Джаз? А) В США серед чорношкірих рабів; Б) VII ст. в Африці; В) в XX ст. серед населення Америки.

3. Географічний об’єкт, що відокремлює Африку від Європи. А) Мозамбіцька протока; Б) Суецький канал; В) Гібралтарська протока.
Слайд № 4

3. Географічний об’єкт, що відокремлює Африку від Європи. А) Мозамбіцька протока; Б) Суецький канал; В) Гібралтарська протока.

4. Етапи розвитку Джаза: А) Спірічуелс; Б) Спірічуелс та регтайм; В) Ритми Західної Африки, спірічуелс та блюз.
Слайд № 5

4. Етапи розвитку Джаза: А) Спірічуелс; Б) Спірічуелс та регтайм; В) Ритми Західної Африки, спірічуелс та блюз.

5. Дослідник, який відкрив морський шлях до Індії вздовж узбережжя Африки: А) Марко Поло; Б) Ф. Могеллан; В) Васко да Гама.
Слайд № 6

5. Дослідник, який відкрив морський шлях до Індії вздовж узбережжя Африки: А) Марко Поло; Б) Ф. Могеллан; В) Васко да Гама.

6. Хто був найкращим виконавцем спірічуелсів? А) Луї Армстронг; Б) Махелія Джексон; В) Поль Робсон.
Слайд № 7

6. Хто був найкращим виконавцем спірічуелсів? А) Луї Армстронг; Б) Махелія Джексон; В) Поль Робсон.

7. Кліматичний пояс, якого немає в Африці: А) Екваторіальний; Б) Помірний; В) Тропічний.
Слайд № 8

7. Кліматичний пояс, якого немає в Африці: А) Екваторіальний; Б) Помірний; В) Тропічний.

8. Чим відзначився видатний виконавець джазової музики Луї Армстронг? А) Своїм незвичайно низьким голосом; Б) Своєю манерою виконання пісень і своє...
Слайд № 9

8. Чим відзначився видатний виконавець джазової музики Луї Армстронг? А) Своїм незвичайно низьким голосом; Б) Своєю манерою виконання пісень і своєрідною грою на трубі; В) Своєю прекрасною грою на музичних інструментах.

9. Найвищий народ Африки: А) Тутсі; Б) Пігмеї; В) Бушмени.
Слайд № 10

9. Найвищий народ Африки: А) Тутсі; Б) Пігмеї; В) Бушмени.

10. У чому полягає специфіка танців африканського народу? А) Танці не розділяються на чоловічі та жіночі; Б) Танці являють життя цього народу; В) В...
Слайд № 11

10. У чому полягає специфіка танців африканського народу? А) Танці не розділяються на чоловічі та жіночі; Б) Танці являють життя цього народу; В) Відтворення в танцях побуту африканських людей.

11. Найвища точка Африки: А) г. Камерун; Б) г. Кіліманджаро; В) г. Атлас.
Слайд № 12

11. Найвища точка Африки: А) г. Камерун; Б) г. Кіліманджаро; В) г. Атлас.

12. Про що йдеться у пісні “Червоної шапочки”? А) Про птахів Африки; Б) Про краєвиди Африки; В) Про людей Африки.
Слайд № 13

12. Про що йдеться у пісні “Червоної шапочки”? А) Про птахів Африки; Б) Про краєвиди Африки; В) Про людей Африки.

Правильні відповіді: А. 2. А. 3. В. 4. В. 5. В. 6. Б. 7. Б. 8. Б. 9. А. 10. В. 11. Б. 12. Б.
Слайд № 14

Правильні відповіді: А. 2. А. 3. В. 4. В. 5. В. 6. Б. 7. Б. 8. Б. 9. А. 10. В. 11. Б. 12. Б.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу

Опис документу:
Бінарний урок: географія та музичне мистецтво. Тестова перевірка.
Курс:«Створення та ведення власного блогу на платформі WordPress»
Левченко Ірина Михайлівна
24 години
1000 грн
249 грн
Свідоцтво про публікацію матеріала №JH377378
За публікацію цієї методичної розробки Гориславська Вікторія Леонідівна отримав(ла) свідоцтво №JH377378
Завантажте Ваші авторські методичні розробки на сайт та миттєво отримайте персональне свідоцтво про публікацію від ЗМІ «Всеосвіта»
Шкільна міжнародна дистанційна олімпіада «Всеосвiта Зима – 2018-2019»

Бажаєте дізнаватись більше цікавого?


Долучайтесь до спільноти