Урок:

Загальні відомості про механічне устаткування. Загальні правила експлуатації машин.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Загальні відомості про механічне устаткування. Загальні правила експлуатації машин.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

  1. Загальна характеристика механічного устаткування

Механічне устаткування — технологічні машини, що призна­чені для первинної обробки продуктів у підприємствах ресторанного господарства. Продукти при цьому не змінюють своїх властивостей, а можуть змінюв

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 33 учнів

Сподобався:

33 0

Зрозумілий:

32 1

Потрібні роз'яснення:

32 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Загальні відомості про запити

Загальні відомості про запити

59

Аватар профіля Андрієнко Мар`ян Андрійович
Інформатика
11 клас

25 грн

2. Загальні відомості про системи ЧПК

2. Загальні відомості про системи ЧПК

76

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Системи ЧПК в механообробці
III—IV курси

250 грн

Правила ергономічного розміщення відомостей на вебсторінці

Правила ергономічного розміщення відомостей на вебсторінці

161

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
7 клас

35 грн

Загальна характеристика Європи

Загальна характеристика Європи

386

Аватар профіля Чернишева Антоніна Вікторівна
Географія
10 клас

75 грн

Поняття документа. Призначення та класифікація документів. Документообіг. Загальні правила оформлення документів у закладах громадського харчування

Поняття документа. Призначення та класифікація документів. Документообіг. Загальні правила оформлення документів у закладах громадського харчування

130

Аватар профіля Усиченко Олена Вікторівна
Інформатика
II курс

25 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

171

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

1118

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

472

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

201

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

210

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі